Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωσε Παπαγιαννόπουλο ο ΠΑΟΚ!!

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος που δοκιμάστηκε επιτυχώς το προηγούμενο διάστημα, έρχεται να αποτελέσει μια ακόμα λύση στο κέντρο της άμυνας.

Ανακοίνωσε Παπαγιαννόπουλο ο ΠΑΟΚ
Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Ο 24χρονος στόπερ δοκιμάστηκε από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και έπεισε τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος έδωσε τη συγκατάθεσή του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή (είχε μείνει ελεύθερος από την Ασιρίσκα).

«Είμαι ευτυχισμένος για τη μεταγραφή μου. Αποτελεί το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο ομογενής αμυντικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μετά την άκρως επιτυχημένη δοκιμή του στις προπονήσεις της ομάδας, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τα επόμενα 3 χρόνια!

Ο πρώην αμυντικός της Ασιρίσκα υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ από 1/1/2015 ως την 31/12/2017. Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος είναι γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1990 στη Στοκχόλμη και έχει αγωνιστεί σε AFC United, Acropolis και Assyriska FF πριν μετακομίσει πλέον στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο ύψους 1,90 αμυντικός δήλωσε:

“Είμαι ευτυχισμένος για τη μεταγραφή μου, που αποτελεί το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρθηκαν για μένα και ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή, δίνοντάς μου το δικαίωμα να τους δικαιώσω μέσα από σκληρή δουλειά στο υψηλό επίπεδο που μου προσφέρει πλέον ο ΠΑΟΚ. Προτιμώ να μην πω περισσότερα πράγματα μέχρι ο κόσμος να δει και να εκτιμήσει το τι έχω να δώσω μέσα στο γήπεδο”». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: