Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Θέμα με Τζαβέλλα!!

Διαστάσεις πήρε η παρεξήγηση Αναστασιάδη - Τζαβέλλα για την επιλογή του παίκτη να εξεταστεί από δικό του γιατρό. «Ο προπονητής βάζει τους κανόνες», το μήνυμα της διοίκησης. Συνάντηση με Βρύζα.

Θέμα με Τζαβέλλα
Θέμα έχει δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο διεθνής μπακ δεν ακολούθησε την αποστολή για το ντέρμπι, λόγω τραυματισμού, επιλέγοντας να δει δικό του γιατρό στην Αθήνα -χωρίς όμως να παρουσιάσει βελτίωση η κατάστασή του.

Κάτι που φάνηκε να ενοχλεί τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος έθιξε το θέμα και στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Οι δυο τους διαφώνησαν και χθες μπροστά σε όλη την ομάδα, με την παρεξήγηση να παίρνει διαστάσεις και τον Ζήση Βρύζα να ενημερώνεται για την κατάσταση. Το μήνυμα πάντως της διοίκησης ήταν σαφές: «τους κανόνες στην ομάδα τους βάζει ο προπονητής».

Σήμερα ενδέχεται να υπάρξει νέο τετ-α-τετ παρουσία και του τεχνικού διευθυντή και αν δεν βρεθεί λύση, ο παίκτης θα μπει στο «ψυγείο».

Επιχείρηση-προσγείωση

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Μακ και Μαντούρο επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ το ιατρικό τιμ εμφανίζεται καθησυχαστικό για την κατάσταση των Γλύκου και Σαλπιγγίδη.

Σε ομιλία του προς τους παίκτες, ο Αναστασιάδης επισήμανε για μια ακόμα φορά ότι πρέπει παραμείνουν προσγειωμένοι παρά το +5. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση και επ' ουδενί δεν θέλει να δει σημάδια χαλαρότητας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: