Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ασυμβίβαστος ΠΑΟ λόγω και ΠΑΟΚ!!

Νταηλίκι Παναθηναϊκού. Βγήκε στο γήπεδο σαν ομάδα κορυφής! Που κάνει πρωταθλητισμό, που κυνηγάει τον τίτλο. Γράφει ο αποδυτηριάκιας Όχι απλά να πάρει ένα τρίποντο που έχει ανάγκη, αλλά να καθαρίσει ένα ακόμα παιχνίδι, εντός, εκτός έδρας, άσχετο.
Αυτό είδαμε με τον Παναιτωλικό, που από το πρώτο λεπτό παρέδωσε τα κλειδιά και τα αντικλείδια στον αντίπαλο. Περίεργο. Πολύ περίεργο. Οι γηπεδούχοι να περιοριστούν στο δεύτερο ρόλο.
Ευχάριστο ποδόσφαιρο. Κάποιες στιγμές έβλεπες το πάνω-κάτω. Όχι, βέβαια, υψηλή τεχνική, ούτε ποιοτικό ποδόσφαιρο, όμως η μπάλλα σε φάση ευκαιρίας για γκολ, πότε στη μία, πότε στην άλλη πλευρά. Τι μας λες, ρε αποδυτηριάκια, θα πουν εκείνοι που “ζουν” ελληνικά, όχι ποδοσφαιρικά το πρωτάθλημα.
Γι' αυτούς είναι αδιάφορο το τι συμβαίνει στο γήπεδο, εκείνο που μετράει είναι τι δείχνει η βαθμολογία. Τρίτος ο Παναθηναϊκός, μόλις ένα πόντο πίσω από τον Ολυμπιακό. Αυτό ιντριγκάρει.
Επιστροφή στο ποδόσφαιρο που παίχθηκε στο Αγρίνιο. Θα μπορούσε να κερδίσει ο Παναιτωλικός, όμως θα ήταν “άδικο” διότι στα σημεία ήταν ανώτερος ο Παναθηναϊκός. Και, τελικά, ήρθε το γκολ στο 81 από στημένη φάση, από κόρνερ ο Πέτριτς γονάτισε πριν στείλει την κεφαλιά-γκολ.
Μίλησε ο νόμος του Παναθηναϊκού. Κυνήγησε τη νίκη, ήταν ασυμβίβαστος με άλλο αποτέλεσμα. Του άξιζε. Βοήθησε το διπλό στο Καραϊσκάκη από τον ΠΑΟΚ που ο ίδιος κέρδισε στην Τούμπα. Σου λέει, όλα γίνονται...

ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ του Ολυμπιακούς ο Στόχ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Έκπληξη. Μήνυμα και γαμώ της παοκτσήδικης ψυχής ατάκα μετά το θρίαμβο 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον μέχρι πέρυσι ποδοσφαιριστή της ομάδας, αυτό το τσογλάνι τον Στοχ. Αφού αποφάσισε ο αποδυτηριάκιας να ασχοληθεί με το εντελώς απαξιωτικό για τους παίκτες του Ολυμπιακού τουητάρισμα του Στοχ, θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Πρώτα τι ανάρτησε ο βλαχοσλοβάκος Μιροσλαβ Στοχ, φρικιό σκέτο μ’ αυτή τη «κόμμωση» στο πεπονάτο κεφάλι του: «Μπράβο παοκάρα! Επιτέλους, έδειξες σ’ αυτά τα κορίτσια του Ολυμπιακού ποιοι είναι στην Ελλάδα οι καλύτεροι! Οι ολυμπιακοί είναι σα μωρά που κλαίνε! Συνεχίστε έτσι, παιδιά, σταυρώνω τα δάκτυλά μου για εσάς».
Κατ’ αρχήν, ο ΠΑΟΚ με τους παικταράδες, με τα ονόματα Στοχ, Λούκας, Μούκας, Στούκας και τον προπονηταρά Στέφενς δεν έκανε τίποτα. Κάνουμε ταμείο. Πάντα. Δεν λέμε μονάχα μπράβο.
Τι εννοεί ο Στοχ; Ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι κορίτσια, αδελφούλες, ψιλοπουτανίτσες κλαψομούνες που κουνιούνται επειδή τους προστατεύει ο νταβατζής τους. Δεν το κατάλαβα.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο Στοχ γλύφει τον ΠΑΟΚ. Θέλει ανοιχτή την πόρτα του ΠΑΟΚ. Να επιστρέψει. Όταν είχε ανοίξει η πόρτα του ΠΑΟΚ γι’ αυτόν, ο Στοχ την έκλεισε με τη συμπεριφορά του, για να μη ξεχνιόμαστε.
Και σήμερα ο Σλοβάκος, για τους Τσέχους όλοι οι Σλοβάκοι είναι βλάχοι, λέει cross my fingers, δηλαδή σταυρώνω τα χέρια, προσεύχομαι, δηλαδή κατά τους Αμερικάνους δεν θέλω να σας καντεμιάσω, συνάδελφοι παοκτσήδες.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: