Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

«Λύνει το συμβόλαιό του ο Αμπιντάλ»

Σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να λύσει άμεσα το συμβόλαιό του βρίσκεται ο Ερίκ Αμπιντάλ, προκειμένου να σταματήσει το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με το γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Monte Carlo»!

«Λύνει το συμβόλαιό του ο Αμπιντάλ»
Ειλημμένη θεωρούν στη Γαλλία την απόφαση του Ερίκ Αμπιντάλ να σταματήσει το ποδόσφαιρο και όχι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, αλλά άμεσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού «Radio Monte Carlo» ο 35χρονος αμυντικός βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, για να λύσει το συμβόλαιό του!

Οι Γάλλοι εκτιμούν πως ο Αμπιντάλ μέσα στις επόμενες μέρες θα μείνει ελεύθερος και μάλιστα η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θα τον τιμήσει στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη στις 17 Δεκεμβρίου.

Το «RMC Sport» επικοινώνησε με τον Πιερ Ισά, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ να μην ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο, ωστόσο την είδηση της αποχώρησης του Γάλλου από την ενεργό δράση φέρεται να επιβεβαιώνει ο –επί σειρά ετών- φίλος του, Νταβίντ Βεντιτέλι.

Ήδη ο Ερίκ Αμπιντάλ γνωρίζει το μέλλον του, καθώς αναμένεται να αναλάβει ρόλο πρεσβευτή της Μπαρτσελόνα, δουλεύοντας στα τμήματα υποδομής και αυτό αναμένεται να γίνει πραγματικότητα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: