Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Κι όμως η Αγγλία συνεχίζει στο Τσαμπιονς Λιγκ!!

Μπορεί Αρσεναλ, Λίβερπουλ , Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι να αποχαιρέτησαν ήδη το Τσάμπιονς Λιγκ, παρόλα αυτά υπάρχει μια ομάδα που κρατά ακόμα την Αγγλία στα προημιτελικά της διοργάνωσης…
Η Μπριστολ Ακάντεμι είναι η ομάδα που συνεχίζει να εκπροσωπεί την Αγγλία στις ευρωπαικές διοργανώσεις και σήμερα ρίχνεται στη μάχη για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών.
Η αγγλική ομάδα υποδέχεται την Φρανκφούρτη, η οποία έχει κατακτήσει το τρόπαιο τρεις φορές τα τελευταία δεκατρία χρόνια, ενώ στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει τη Μπαρτσελόνα, περνώντας νικηφόρα από τη Βαρκελώνη και βάζοντας τέλος στο αήττητο εντός έδρας σερί 55 αγώνων που είχε η ομάδα της Καταλωνίας.
«Το ότι η Μπρίστολ νίκησε τη Μπαρτσελόνα, είναι κάτι που δεν το ακούς συχνά» δήλωσε γελώντας η αρχηγός Γκρεις ΜακΚατι.
Η σημερινή μάχη για τα κορίτσια της Μπριστολ είναι μια τεράστια πρόκληση, όχι μόνο επειδή αντιμετωπίζουν την Φρανκφούρτη που στις τάξεις της έχει τη μισή εθνική Γερμανίας, αλλά και επειδή η Μπριστολ είναι η μοναδική ομάδα της Super League η οποία δεν συνδέεται με κάποια αντρική ομάδα ποδοσφαίρου και το μπατζετ της αγγίζει μόλις τις 100.000 λίρες.
«Έχουμε χάσει πέντε με έξι παίκτριες λόγω των οικονομικών. Το συνολικό μας μπάτζετ φτάνει σχεδόν τα χρήματα που δίνει η Μάντσεστερ Σίτι για μια μόνο παίκτρια. Και αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή μόνο παίρνει 70.000 λίρες και οι υπόλοιπες παίρνουν …ψίχουλα» τόνισε ο τεχνικός της Μπριστολ, Ντειβ Εντμοντσον.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: