Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πράκτωρ 007!!

Πράκτωρ 007! Με μπροστάρη τον Νιάζι Κούτσι (που έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα) ο Πανιώνιος νίκησε με σκορ 2-0 την Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

«Καθάρισε» ο Σκέμπρι στο φινάλε.

Αξιόμαχοι οι Φαίακες, με τον Σιδεράκη, όμως, να τους λέει «στοπ» όποτε χρειάστηκε.



Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Για την ακρίβεια είναι ένας εύκολος τρόπος για να πεις ψέματα, αλλά παράλληλα να μην μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς γι’ αυτό. Τόσο ο Πανιώνιος, όσο και η Κέρκυρα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν προκειμένου να υποστηρίξουν την ανωτερότητά τους στο σημερινό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος κυρίως, γιατί στο δεύτερο η πλάστιγγα έγειρε σαφώς υπέρ των γηπεδούχων.

Από τη μία οι «κυανέρυθροι», οι οποίοι είχαν την κατοχή της μπάλας, εύλογα και την πρωτοβουλία των κινήσεων με συνέπεια να είναι πιο δραστήριοι μεσοεπιθετικά, αλλά και εκ του αποτελέσματος δίχως ουσία στις προσπάθειές τους.

Και από την άλλη, οι Φαίακες που πολύ... διακριτικά είχαν περισσότερες προσπάθειες συνολικά, αλλά και προς το στόχο. Ακίνδυνες, ως επί το πλείστον. Αλλά και στις δύο όμως που δημιουργήθηκαν υπό σοβαρές προϋποθέσεις ο Σιδεράκης ήταν σε ετοιμότητα, σταματώντας και το επικίνδυνο σουτ του Γραμμόζη και το τετ-α-τετ του Καλαντζή.

Η λύση στη δυστοκία για τους γηπεδούχους ήρθε από τον Γουνδουλάκη, με τον Μάντζιο να δικαιώνεται για την επιλογή του. Όχι διότι σκόραρε, αλλά επειδή έκανε όλη την υπόλοιπη δουλειά.

Αρχικά έδωσε την ασίστ στον Κούτσι που με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Γκαλίνοβιτς (που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν σχεδόν αψεγάδιαστος) διαμορφώνοντας το 1-0 στο 71'. Ενώ στα τελευταία λεπτά, πάλι από δική του ενέργεια επετεύχθη το τελικό 2-0. Βρήκε εξαιρετικά τον Κούτσι, ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε ασταθώς, όμως ο Σκέμπρι από κοντά πλάσαρε σε ανυπεράσπιστη εστία στο 88'.




Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Ρόβας (46’ Γουνδουλάκης), Σιόβας, Πετκάκης, Μενδρινός (68’ Κούρντι), Σάμαρης, Ρόκας (84’ Κουλουχέρης), Πιέρ, Κούτσι, Σκέμπρι.

Στον πάγκο: Πόγκασιτς, Αμπντουλάγιεφ. Μιλοβάνοβιτς, Σταυροθανασόπουλος.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Γραμμόζης, Οσμάν (76’ Τσίγκας), Γκουστάβο, Καλαντζής (90’ Ιωάννου), Αγρίτης (46’ Γιάντσης), Μάρτιν.

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Μίχος, Ηλιάδης.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Ελευθερίου (Αθηνών)
Γήπεδο: «Νέας Σμύρνης»

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: