Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο παγκόσμιος απόηχος της φυγής Ζαγοράκη!!

Η παραίτηση του Θόδωρου Ζαγοράκη από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνεται σε ξένο δημοσίευμα στα δέκα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά γεγονότα της ημέρας
Ο παγκόσμιος απόηχος της φυγής Ζαγοράκη
Θέμα συζήτησης παγκοσμίως έχει γίνει η αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη από την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πάρα πολλές ιστοσελίδες από το εξωτερικό αναφέρονται εκτενώς στην παραίτηση του Ζαγοράκη, καθώς ο πρώην πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" έχει αφήσει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και είναι σεβαστός απ' όλο τον κόσμο μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας, όντας αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Η ιστοσελίδα "worldsoccer.com" που αναφέρεται σε θέματα που αφορούν αποκλειστικά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, φιλοξενεί καθημερινά μία στήλη με τα δέκα σημαντικότερα θέματα της ημέρας.
Την Παρασκευή (27/1), λοιπόν στα δέκα "καυτά" θέματα συμπεριλαμβάνεται και η αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη από τον ΠΑΟΚ. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, φαίνεται ότι είναι αρκετά "διαβασμένη", με στοιχεία από τις εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τονίζει χαρακτηριστικά, ότι: "οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για την πώληση του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ, φιλοξενεί μέρος των δηλώσεων του Ζαγοράκη, ενώ αναφέρεται και στην πίεση που έχει δεχθεί ο "Δικέφαλος" από την UEFA, αλλά και ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει επιβάλλει πρόστιμο στους "ασπρόμαυρους" της τάξης των 250.000, αλλά τα 200.000 από αυτά είναι με αναστολή".
ΠΗΓΗ: OLAPAOK.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: