Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι!!

Ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στο χάντμπολ καθώς νίκησε 30-29 την ΑΕΚ στην Μίκρα και διατηρήθηκε σε τροχιά τίτλου, πλησιάζοντας στους 3 βαθμούς την δεύτερη «Ένωση».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπάθησαν να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο ο «δικέφαλος του βορρά» δεν τους άφησε πολλά περιθώρια, έχτισε διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ 17-11.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον ΠΑΟΚ, με την ΑΕΚ να φτάνει αρκετές φορές κοντά στην ανατροπή. Ωστόσο η κούραση και οι σημαντικές απουσίες των Μπακαούκα και Βακάλη πρόδωσαν τους «κιτρινόμαυρους» που δεν κατόρθωσαν να γυρίσουν το ματς και γνώρισαν την δεύτερη ήττα τη φετινή σεζόν, καταφέρνοντας ωστόσο να διατηρήσουν τη διαφορά των 7 τερμάτων από τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Δεκάλεπτα: 4-3, 12-6, 17-11, 21-17, 26-23

ΠΑΟΚ: Γουργούμης Κνέζεβιτς, Τσακίρης 4, Πίτσιος 1, Ιωαννίδης 1, Ανγκελόφσκι 3, Παλάσκας 5, Τάτσης, Σεβαστίδης 3, Αποστολίδης Π., Πετρίδης 7, Αποστολίδης Β., Κοκώνης 3, Κεσίδης 3.

ΑΕΚ: Καφάτος, Αϊβαζίδης, Γεωργιάδης 1, Γιαννόπουλος 3, Κοκολοδημητράκης 3, Κουλούρης, Σύγγαρης, Ασαρίδης 2, Οικονόμου, Τσαούσης 4, Τούτσης 3, Ζάχαρης, Παπαδόπουλος 5, Μαξίμοβιτς 7.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: