Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

«Χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Σε δημοσίευμα πολωνικής ιστοσελίδας σχολιάζεται η αναβολή των πρωταθλημάτων της Φούτμπολ Λιγκ και της Φούτμπολ Λιγκ 2 από τις 13 Φεβρουαρίου, ενώ στο κείμενο εμπλέκουν τον Άρη και τον Πρόμπιερζ.
«Χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
Οι Πολωνοί το τελευταίο διάστημα δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η προσοχή τους στράφηκε προς την Ελλάδα αφενός γιατί οι δύο χώρες θα αναμετρηθούν στο προσεχές Euro, αφετέρου γιατί ήρθε να εργαστεί στον ΑΡΗ ένας από τους καλύτερους προπονητές της Πολωνίας, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Σε δημοσίευμά της με αφορμή την απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων της Φούτμπολ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ 2 από τις 13 Φεβρουαρίου, η ιστοσελίδα «sport.pl» γράφει για «χάος στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
«Ο αντίπαλός μας στον όμιλο του Euro 2012 είναι σε χάος μετά την αναβολή των αγώνων της δεύτερης και της τρίτης εθνικής κατηγορίας. Αυτό συνέβη εξαιτίας το οικονομικών προβλημάτων στα πρωταθλήματα, τα οποία δεν έχουν λάβει ακόμα χρήματα από τον χορηγό. Αυτός είναι ο ΟΠΑΠ, ο οποίος εξαιτίας κρίσης και των επεισοδίων στα γήπεδα ‘πάγωσε’ την υπογραφή του συμβολαίου», αναφέρει η εισαγωγή του κειμένου και προσθέτει ότι οι ομάδες των χαμηλότερων κατηγοριών έχουν χάσει το βασικό τους έσοδο.
Κάπου εκεί εμπλέκουν στο κείμενο και τον ΑΡΗ, λέγοντας: «Τα οικονομικά προβλήματα δεν μένουν μακριά και από τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης, που προσέλαβε τον Μίχαλ Πρόμπιερζ, δεν πλήρωνε τους παίκτες τακτικά. Αυτός ήταν ο λόγος της παραίτησης του Πολωνού προπονητή».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: