Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Όχι στην στεναχώρια, ναι στις επόμενες επιτυχίες!!

Όχι στην στεναχώρια, ναι στις επόμενες επιτυχίες
Ικανοποιημένη από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δήλωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη στο www.sport-fm.gr. H κορυφαία πολίστρια για το 2011 τόνισε πως η Εθνική αυτή δεν είναι απλά μια έκπληξη και θα συνεχίζει να παλεύει για να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται σε όποια διοργάνωση κι αν αγωνίζεται. Ελπίζει σε πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ενώ επισήμανε πως βήμα-βήμα θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα είπε η Αλεξάνδρα Ασημάκη στο www.sport-fm.gr:

«Δεν πρέπει να υπάρχει στεναχώρια. Είναι θετικό για εμάς ότι βρεθήκαμε σε τρεις διοργανώσεις σε ισάριθμους τελικούς. Η ομάδα ανεβαίνει σταθερά και απέδειξε πως δεν πήρε τυχαία ούτε το ασημένιο μετάλλιο στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό, ούτε το χρυσό στην Σαγκάη. Δεν ήμασταν μια έκπληξη, έχουμε σταθερότητα ως ομάδα.

Μπορεί τις Ιταλίδες να τις είχαμε νικήσει στο πρώτο ματς αλλά αυτό δεν σήμαινε τίποτα. Ένας τελικός είναι πάντα διαφορετικός. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, άνοιξε η διαφορά και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Δεν στεναχωριόμαστε για αυτή την ήττα. Άλλωστε στόχος μας ήταν να περάσουμε στο προολυμπιακό τουρνουά και εκεί να πάρουμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Και εκεί θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς αλλά εμείς ξέρουμε να παλεύουμε και το δείχνουμε σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνιζόμαστε. Πάμε βήμα-βήμα και ελπίζω να προκριθούμε στου Ολυμπιακούς και εκεί πάλι να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: