Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Δεν πρόλαβε ο Μάκος τον ΠΑΟΚ!!

Εκτός αποστολής τέθηκε τελικά ο Γρηγόρης Μάκος για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση.
Δεν πρόλαβε ο Μάκος τον ΠΑΟΚ!
Τις υπηρεσίες του Γρηγόρη Μάκου θα στερηθεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας αμυντικός χαφ μπήκε την Παρασκευή σε κανονικό πρόγραμμα και επειδή είχε χάσει πολλές προπονήσεις κρίθηκε ανέτοιμος να βοηθήσει την Ένωση στο κρίσιμο ματς με τους Θεσσαλονικείς. Έτσι ο Νίκος Κωστένογλου μετά την προπόνηση του Σαββάτου τον έθεσε εκτός αποστολής.
Ο προπονητής της ΑΕΚ διάλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, την οποία απαρτίζουν: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης.
Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Νίκος Εγγλέζου έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης φυσιοθεραπεία. Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: