Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

¨Ψήνεται" λύση για την ΚΑΕ...!!

Η έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη στις 6 Φεβρουαρίου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο για πολλούς λόγους. Ενας από αυτούς είναι και γιατί θα συζητηθεί το θέμα της ΚΑΕ και το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει…
¨Ψήνεται" λύση για την ΚΑΕ...
Το AllAboutARIS.com είναι σε θέση να γνωρίζει ότι γίνονται πολλές διεργασίες το τελευταίο 48άωρο, με στόχο να βρεθεί μία λύση που θα βγάλει την ΚΑΕ από το αδιέξοδο.
Η Λέσχη εντείνει τις επαφές της τόσο με την πλευρά του Γιάννη Δαμιανίδη όσο και με αυτή των μετόχων, ώστε να βρεθεί  φόρμουλα για μία κοινά αποδεκτά λύση και οι επαφές μπήκαν σε καλό δρόμο. Μάλιστα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η λύση να έχει βρεθεί νωρίτερα και να ανακοινωθεί στις 6 Φεβρουαρίου, στη γ.σ της Λέσχης.
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά σεβόμαστε την επιθυμία όλων των εμπλεκομένων στις διεργασίες να μην δημοσιοποιηθεί κανένα στοιχείο για… προφανείς λόγους (πάντα υπάρχουν αυτοί που θα θελήσουν να τορπιλίσουν μία τέτοια προσπάθεια).
Μεταφέρουμε, απλώς, στους φίλους του ΑΡΗ ότι τα μηνύματα είναι θετικά κι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνουν ευχάριστες ανακοινώσεις για την ΚΑΕ στις 6 Φεβρουαρίου. Το κλείνουμε εδώ με την ευχή να πάνε όλα καλά…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: