Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

"Σήμερα γιορτάζουμε, από Δευτέρα δουλεια"

Για ακόμα μια φορά, ο Νίκος Αναστόπουλος διατήρησε χαμηλούς τόνους παρά τη νίκη που έφερε τον ΟΦΗ στην 5η θέση της βαθμολογίας ενώ χαρακτήρισε ξανά “άθλο” την φετινή πορεία της ομάδας.
"Σήμερα γιορτάζουμε, από Δευτέρα δουλεια"
Ο “Αναστό” χαρακτήρισε εύκολη την επικράτηση επί του ακριτικού συλλόγου λέγοντας πως: “Νομίζω ότι πετύχαμε μια σημαντική και εύκολη νίκη. Αν εξαιρεσουμε τα πρώτα 10 λεπτά. Πετύχαμε το γκολ και μετά έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα. Κάναμε ωραίους συνδυασμους και αν δυναμε μια καλύτερη τελική πάσα θα πετυχαίναμε και δέυτερο γκολ”. Συνεχίζοντας, ο τεχνικός του ΟΦΗ γύρισε ήδη το βλέμμα του προς το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: “Γιορτάζουμε σήμερα, ξεκουραζόμαστε αύριο και από Δευτέρα δουλειά. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε”.
Ο Νίκος Αναστόπουλος αναφερόμενος στην προσπάθεια των παικτών του υπογράμμισε ότι “να πω ένα μπράβο στα παιδιά που έδωσαν ότι είχαν και κατέθεσαν την ψυχή τους. Να πω ένα μπράβο και στον κόσμο που παρόλες τις συνθήκες ήταν εκεί και μας βοήθησαν και τους περιμένουμε το Σάββατο στο Παγκρήτιο! Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια και όπως είπα μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, πραγματοποιούμε έναν άθλο“.

Δεν υπάρχουν σχόλια: