Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

"Ποιος μίλησε για παραμονή; Πάμε για άθλο... "

Άθλο χαρακτήρισε τη μέχρι στιγμής πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα ο Νίκος Αναστόπουλος, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος και οι παίκτες του αφήνουν τα (πολλά) προβλήματα εκτός αγωνιστικού χώρου.
"Ποιος μίλησε για παραμονή; Πάμε για άθλο... "
«Ερχόμαστε από ένα σερί καλών παιχνιδιών και επιτυχιών, αντιμετωπίζοντας την Ξάνθη που είναι καλή ομάδα και έχει ένα σερί 10 αγωνιστικών αήττητη. Έχει δυσκολία το ματς, αλλά αν δείξουμε το πρόσωπο των τελευταίων αγώνων θα τα καταφέρουμε, παρά το ότι είναι δύσκολο ματς. Η Ξάνθη είναι επικίνδυνη όταν παίζει εκτός έδρας», σχολίασε αρχικά μέσω της κάμερας της "Nova".
Για τους στόχους της ομάδας του: «Δεν έχω πει τη λέξη γρήγορη παραμονή. Από την αρχή έχω πει να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η πορεία μπορεί να χαρακτηριστεί ως άθλος, γιατί έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία τα αφήνουμε εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και έχουμε αυτήν την εικόνα. Είχαμε κούραση, υπήρξαν παίκτες που ήρθαν στο τέλος των μεταγραφών και αυτό δυσκόλεψε την κατάσταση».
Για τις αποχωρήσεις κάποιων παικτών: «Δεν θα επηρεάσει. Δεν έχουμε χρήματα για μεταγραφές. Θα πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν τα παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους πέρυσι για να ανέβει η ομάδα. Εκεί έχουμε ρίξει το βάρος. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: