Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ρυθμιστής ο Καστίγιο!!

Ρυθμιστής ο Καστίγιο
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νέρι Καστίγιο στο αυριανό παιχνίδι του Άρη με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Έτσι, λοιπόν, ο Μεξικανός είναι ο ρυθμιστής της 11άδας, αφού αν τελικά μείνει εκτός, ο ρόλος του κυνηγού θα ανατεθεί στον Ούμπιντες. Εκτός ο Σολτάνι…

Εξυπακούεται ότι μια μέρα πριν από ματς, η τελευταία προπόνηση διεξάγεται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Παρόλα αυτά ο Καστίγιο στάθηκε άτυχος, καθώς έπειτα από κόντρα με τον Ντίκο, αποκόμισε ενοχλήσεις στο γόνατο. Παρόλα αυτά ο Μανουέλ Μασάδο τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα.

Στην περίπτωση που ο Μεξικανός μείνει στον πάγκο, ο Πορτογάλος τεχνικός θα περάσει τον Ούμπιντες στην κορυφή. Και απ’ ότι φαίνεται δεν εμπιστεύεται τον Σολτάνι, μιας και δεν τον πήρε καν μαζί.

Η 18μελής αποστολή: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Καστίγιο, Φατί, Κατίδης, Ούμπιντες, Ακόστα, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Τσουκάνης, Κανούλας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: