Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Αχ ο Λέτο, βαχ ο Ζεσουάλδο!!

Πάνω που χάρηκε ο Φερέιρα με την επιστροφή του Λάζαρου στην αποστολή, είδε τον Αργεντινό να μένει εκτός από το αυριανό ματς εναντίον της Δόξας (17.15), λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο!
Αχ ο Λέτο, βαχ ο Ζεσουάλδο!
Ο Πορτογάλος, άλλωστε, στηρίζει πολλά στην παρουσία του Λέτο στη γραμμή κρούσης, αν και θεωρητικά το εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον των Δραμινών δεν είναι δύσκολο.
Και λέμε θεωρητικά γιατί το τελευταίο διάστημα η Δόξα είναι ανεβασμένη και ήδη έχει κάνει τη ζημία σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ... Ο Αργεντινός, πάντως, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός πως δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης. Εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων την ερχόμενη Τρίτη.
Αντίθετα, μετά από αρκετούς μήνες απουσίας επέστρεψε στην αποστολή, περισσότερο για λόγους ψυχολογίας, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που δεν αποκλείεται να πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής.
Μία ακόμα μερα, ατομικά προπονήθηκε ο Ρούντολφ. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός, καθώς και ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: