Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Αετοί που ψάχνουν... φτερά!!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι, λίγο-πολύ, στην ίδια κατάσταση... Είναι και υποχρεωμένοι, όμως, να παίξουν για τη νίκη και μόνο στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.
Αετοί που ψάχνουν... φτερά!
ΑΕΚ: Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι τον κόσμο της ΑΕΚ τον ενδιαφέρει βασικά το τι θα γίνει το πρωί της Κυριακής στα Σπάτα στη συνάντηση για το μέλλον της ομάδας, παρά το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα. Ο Νίκος Κωστένογλου και οι παίκτες του, όμως, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη που ουσιαστικά δε θα αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά την πορεία της ΑΕΚ ή την τελική της θέση αλλά όπως και να έχει, υπάρχει πάντα το γόητρο. Ειδικά μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, όπου η Ένωση είχε παράπονα από τη διαιτησία.
ΠΑΟΚ: Ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τον Ατρόμητο μέσα στην Τούμπα και τα όσα ακολούθησαν με τις αντιδράσεις του κόσμου που έφεραν την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη από τη θέση του προέδρου, έχουν κάνει πολύ βαρύ το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Παρ' όλα αυτά, ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει από την ομάδα του να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στο ΟΑΚΑ και να πάρει τη νίκη καθώς η διαφορά με την ΑΕΚ είναι μόλις στους δύο βαθμούς. Στα αρνητικά για τους Θεσσαλονικείς είναι και η πολύ κακή παράδοση που έχουν στα ματς με την Ένωση στην Αθήνα.
ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΑΕΚ: Τραυματίες είναι οι Γκούντγιονσεν, Εγγλέζου, Μπουγαΐδης.

ΠΑΟΚ: Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Έτο και Παπάζογλου.


Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 5-1-0  (Ν-Ι-Η)
2010-11: 4-0
2009-10: 1-0
2008-09: 1-0
2007-08: 2-0
2006-07: 0-0
2005-06: 2-1


Η ΦΟΡΜΑ (τελευταία 6 ματς)

ΑΕΚ
Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-1
ΑΕΚ-Ξάνθη 1-1
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2
ΑΕΚ-Δόξα Δράμας 0-0
Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-0
ΑΕΚ-Γιάννινα 2-1

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0
ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-1
Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-1


ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου):
Αραμπατζής, Καράμπελας, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Βάργκας, Ρίκκα, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σταφυλλίδης, Γκαρσία, Λαζάρ, Ιβιτς, Λίνο, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.



πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: