Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

"Βόμβες" Ζαϊρί για Άγγελο και ΠΑΣ...!!

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί τέθηκε εκτός ΠΑΣ Γιάννινα και προπονείται μόνος του, όπως του ανακοίνωσε πριν από τρεις μέρες ο Άγγελος Αναστασιάδης και σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι έχει πληρωθεί μόνο ένα μήνα!
"Βόμβες" Ζαϊρί για Άγγελο και ΠΑΣ...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο contra.gr:
"Τις τελευταίες μέρες ακούγονται και γράφονται πολλά ψέματα για μένα. Θέλω να μιλήσω για να πω την αλήθεια και όλα όσα έχουν συμβεί με μένα στα Γιάννινα. Εδώ και τρεις μέρες προπονούμαι μόνος μου, μετά από απόφαση του προπονητή και της διοίκησης.
Ο κ. Αναστασιάδης με κάλεσε και μου είπε ότι δεν είμαι στα πλάνα του, δεν με υπολογίζει και μου ανακοίνωσε ότι θα προπονούμαι μόνος μου. Γίνονται πράγματα που δεν τα καταλαβαίνω, θεωρώ όμως πως πρόκειται για τακτική του συλλόγου διότι δεν μπορούν να με πληρώσουν. Ο προπονητής μόλις ήρθε μου είπε ότι είμαι καλός παίκτης και σε μια μέρα άλλαξε συμπεριφορά και με πέταξε έξω από την ομάδα. Δε νοιάζεται. Είναι τακτική του ίδιου και της διοίκησης" τόνισε ο Ζαϊρί για τις εξελίξεις στον ΠΑΣ.
Το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών έχει ραγίσει και ο ΠΑΣ είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να… ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Ζαϊρί, με τον Μαροκινό να αποκαλύπτει στο Contra.gr τη συζήτηση που είχε με τον Άγγελο Αναστασιάδη: "Η συμπεριφορά αυτή είναι απαράδεκτη. Δεν είμαι τραυματίας, δεν έχω τίποτα. Ρώτησα τον προπονητή αν θα με υπολογίζει σε περίπτωση που παίζω καλά, και μου απάντησε όχι. Αυτό δεν είναι νορμάλ".
Ο Ζαϊρί αναφέρθηκε και στις κινήσεις που θα κάνει από εδώ και πέρα: "Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο αλλά αν βρω τώρα ομάδα θα φύγω. Δεν είμαι τουρίστας. Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η ομάδα δεν με αφήνει. Ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια. Η ομάδα έχει οικονομικό πρόβλημα και για αυτό θέλουν να με διώξουν. Δεν μπορούν να πληρώσουν το συμβόλαιο μου. Ξέρω την κατάσταση. Θα δω τι θα κάνω. Πρέπει να βρω τη λύση".
Όσο για το ποσό που του χρωστάει ο ΠΑΣ, ήταν αποκαλυπτικός: "Με έχουν πληρώσει μόνο ένα μήνα! Θα ήταν καλύτερο να έρθουν και να μιλήσουν να μου εξηγήσουν την κατάσταση. Θα έδειχνα κατανόηση. Θα ήταν μια συζήτηση μεταξύ αντρών. Αυτό που έκαναν τώρα δεν είναι ωραίο και δείχνει ότι δε σέβονται τους παίκτες. Δεν είμαι χαρούμενος. Δεν ήρθα για να κοροϊδεύω".
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: