Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Το τελευταίο σερί νικών!!

Τη δυνατότητα να κάνει ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα έχει ο Άρης, που υποδέχεται αύριο τον Λεβαδειακό.
Το τελευταίο σερί νικών
Το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών δίνει τη δυνατότητα στον ΑΡΗ να κάνει ένα σερί νικών και να μπει για τα καλά πλέον στο παιχνίδι της διεκδίκησης μίας θέσης στην πεντάδα των πλέι οφ. Οι «κίτρινοι» μέχρι το πρώτο ντέρμπι του 2012, που είναι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αντιμετωπίζουν εντός έδρας αύριο τον Λεβαδειακό, εκτός έδρας την υπολογίσιμη φέτος Ξάνθη και τον Εργοτέλη επίσης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο ΑΡΗΣ φέτος δεν έχει καταφέρει να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που έκανε σερί νικών ήταν στο φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου με το εντυπωσιακό 5 στα 5, που άρχισε στις 13 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε στις 17/4 με νίκες επί της Κέρκυρας (2-3), του Πανσερραϊκού (3-1), του Αστέρα (1-2), του Ολυμπιακού Βόλου (2-1) και της Ξάνθης (1-2).
Μέχρι αυτό είχε περάσει και πάλι αρκετός καιρός, από την προηγούμενη φορά που ο ΑΡΗΣ έκανε συνεχόμενες νίκες. Αυτή ήταν επί Κούπερ με τέσσερις νίκες από τις 20/12/2009 ως τις 17/1/2010 κόντρα σε Ολυμπιακό (1-0), Ατρόμητο (0-3), Ηρακλή (4-2), ΠΑΣ Γιάννινα 0-1.
Το μότο των «κίτρινων» είναι να κοιτάζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά κοιτώντας τα ένα προς ένα είναι εμφανές ότι ο σοβαρός ΑΡΗΣ μπορεί να πάει στην Τούμπα (άδεια ή γεμάτη) με ένα τέσσερα στα τέσσερα και την ψυχολογία στα ύψη.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: