Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

«Χοντρός τζόγος» γύρω από τον Μανωλά!!

Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίσσονται στην ΑΕΚ αναφορικά με το μέλλον του Κώστα Μανωλά.
«Χοντρός τζόγος» γύρω από τον Μανωλά
Αφού επί εβδομάδες τον έχουν θέσει μπροστά μπροστά στη βιτρίνα ώστε να βρεθεί κάποιος αγοραστής και να υπάρξουν έσοδα στο ταμείο, χθες αποφάσισαν να τον προσεγγίσουν ξανά και να του προτείνουν ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας ανανέωσης που είχαν κάνει τον Σεπτέμβριο.
Ολα αυτά θα μπορούσαν να θεωρούνται φυσιολογικά, αν δεν αποκαλυπτόταν αργά το βράδυ πως η διοίκηση της Ενωσης έχει ήδη συμφωνήσει με την Εβερτον για την παραχώρηση του παίκτη! Μύλος!
Το ακόμα πιο τρομερό είναι πως η κουβέντα για υπογραφή νέου συμβολαίου με επέκταση για ακόμα δύο χρόνια και αυξημένες απολαβές είναι άνευ ουσίας. Βλέπετε, η αποκάλυψη του «Goal» για την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην ΑΕΚ λόγω των οικονομικών οφειλών προς τους παίκτες επηρεάζει και το θέμα των ανανεώσεων.
Ακόμα κι αν επιτευχθεί συμφωνία με τον Μανωλά, το νέο συμβόλαιο δεν θα μπορεί να κατατεθεί προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς η Ενωση δεν μπορεί να κάνει νέες εγγραφές. Βέβαια, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο το αν ο Μανωλάς θα δεχθεί πλέον την πρόταση της ΑΕΚ, καθώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.
Στην ΑΕΚ πάντως φαίνεται πως παίζουν σε διπλό ταμπλό. Από τη μία κάλεσαν τον παίκτη ώστε να υπάρξει συνάντηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες -σχεδόν τελειωτικές- επαφές με την Εβερτον για την παραχώρησή του.
«Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση. Τον έχουμε παρακολουθήσει, έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες για τον παίκτη και έχουμε καταλήξει ότι με βάση τα οικονομικά δεδομένα που απαιτούνται για μία τέτοια μετακίνηση είναι καλή περίπτωση.
Εχουμε κάνει επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη, αλλά από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι παραπάνω. Το μπάτζετ που έχουμε να διαθέσουμε τώρα δεν ξεπερνά τα 2 εκατ. λίρες και τα χρήματα που χρειάζονται για τον Μανωλά είναι καλά ώστε να κινηθούμε να τον πάρουμε.
Θα προτιμούσα έναν πιο έτοιμο αμυντικό, καθώς χρειαζόμαστε ενίσχυση στη θέση αυτή, αλλά με τα στοιχεία που έχω για τον Μανωλά έχω καταλήξει ότι μπορεί να παίξει στην ομάδα» είπε ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» Ντέιβιντ Μόγες στον NovaΣΠΟΡ FM.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: