Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Αθανασιάδης: «Πρέπει να ξεχάσουμε και να δούμε μπροστά»

Αθανασιάδης: «Πρέπει να ξεχάσουμε και να δούμε μπροστά»
Να ξεχάσει τον αποκλεισμό του Κυπέλλου και να επικεντρωθεί στις επόμενες υποχρεώσεις του, κάλεσε εαυτόν, συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Μιλώντας στη Nova αναφέρθηκε στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, δεν παύει να αποτελεί έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο: «Σίγουρα ήταν ένας αποκλεισμός που δεν τον θέλαμε ούτε εμείς, ούτε ο κόσμος. Σε αυτό το παιχνίδι, μέχρι το 89’ κερδίζαμε 1-0. Ηρθε μια άτυχη στιγμή, ισοφαριστήκαμε και στη συνέχεια καταφέραμε να δεχτούμε κι ένα δεύτερο στην πρώτη επίθεση της παράτασης. Είμαστε επαγγελματίες πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, όσο μπορούμε βέβαια, γιατί όπως είπα και πριν λίγο ήταν ένας αποκλεισμός που δεν τον θέλαμε. Αντιθέτως θέλαμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και να πάμε στον τελικό. Πρέπει όταν θα μπούμε στο γήπεδο αύριο να το έχουμε ξεχάσει».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι, με την ΑΕΚ, που πιστεύω ότι όλα τα παιδιά είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτούς τους τρεις, πολύτιμους βαθμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό μέχρι και τη λήξη του αγώνα. Είναι δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε με το χαμόγελο στα χείλη. Τους νικήσαμε δυο φορές αλλά δεν παύει να είναι ΑΕΚ, μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θα πάμε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια».

Για την αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του συλλόγου: «Εμείς δεν μπορούμε να εκφέρουμε τη γνώμη μας. Είμαστε εδώ για το καλό της ομάδας. Όχι ότι δεν μας ενδιαφέρει αλλά δεν μπορούμε ν ασχολούμαστε με το τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: