Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

«Πρόδωσα οικογένεια, ομάδα και άθλημα»

«Πρόδωσα οικογένεια, ομάδα και άθλημα»
Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ντόνι για τις «αμαρτίες» του που τον οδήγησαν στη φυλακή. Ο 38χρονος επιθετικός είναι έγκλειστος μετά τις αποκαλύψεις για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια και σε συνέντευξή του στην «Gazzetta Dello Sport» εμφανίστηκε απολογητικός και έβαλε τα κλάματα αναγνωρίζοντας τα λάθη του.

«Άξιζα να πάω στη φυλακή. Απογοήτευσα τους οπαδούς της Αταλάντα για τους οποίους ήμουν ίνδαλμα και πρόδωσα το άθλημα. Δεν ζητώ από τους οπαδούς να με συγχωρέσουν, παρά μόνο να μην ξεχάσουν όσα καλά έκανα στο γήπεδο», τόνισε και πρόσθεσε: «Πρέπει πάντα να παίζεις δίκαια και να μην ακούς όσους σου ζητούν να κλέψεις. Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι ότι η ιστορία αυτή έκανε κακό στην οικογένειά μου. Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν για μένα να εξηγήσω στην κόρη μου τι έγινε».

Ο ίδιος ευελπιστεί να αποτελέσει… κακό παράδειγμα. «Τα λάθη μου άρχισαν σε έναν αγώνα με την Πιστοϊέζε πριν από 12 χρόνια. Ήμουν ανόητος και πίστευα πως θα μπορούσα να γλιτώσω την τιμωρία με όσα έκανα. Ελπίζω άλλοι παίκτες να δουν τι έπαθα εγώ και να καταλάβουν», δήλωσε.

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τη φημολογούμενη εμπλοκή του Έκτορ Κούπερ σε ανάλογα κυκλώματα. «Είναι σοκ για μένα. Μου φαίνεται απίστευτο, αλλά το ίδιο θα έλεγε κάποιος και για μένα αν του έλεγαν πως θα κατέληγα στη φυλακή».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: