Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Κάποιος να τους μαζέψει πριν γίνουν τα ασυμμάζευτα...!

Μπορεί να μας εξηγήσει κανείς απ’ όλους αυτούς που μπερδεύονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο τι θα γίνει στις 11 Μαρτίου; Περίπου 1,5 μήνα πριν απ΄ το ντέρμπι της χρονιάς ΠΑΟ - Ολυμπιακός, ήδη γίνεται κόλαση!
Κάποιος να τους μαζέψει πριν γίνουν τα ασυμμάζευτα...
Το κλίμα έχει αρχίσει να ηλεκτρίζεται περισσότερο από ποτέ. Και φιτιλιές πέφτουν κι από τις δυο μεριές. Κάποιος να τους μαζέψει όλους, λοιπόν. Κάποιος να τους ηρεμήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, που ανοίγουν το στόμα τους και λένε άλλα αντ’ άλλων.
Ένας Θεός ξέρει, λοιπόν, τι έχει να γίνει μέχρι εκείνο το ματς στο ΟΑΚΑ όπου θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα ο τίτλος. Είναι φανερό, άλλωστε, πως και οι δυο ομάδες γι’ αυτό το παιχνίδι φτιάχνουν ατμόσφαιρα. Προπόνηση κάνουν… Το θέμα, όμως, είναι ότι μυρίζει μπαρούτι και κάποιος πρέπει να σβήσει την φωτιά πριν εξελιχθεί σε πυρκαγιά!
Εμείς, λοιπόν, σημειώνουμε μερικά πραγματάκια:
* Είναι δυνατόν να αλληλοβρίζονται ως «γελοίοι» μέσα στην superleague το αφεντικό του Ολυμπιακού και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού; Τι μήνυμα περνάνε προς τα έξω οι Μαρινάκης, Γόντικας με την συμπεριφορά τους, ειδικά στο συγκεκριμένο τάιμινγκ; Πώς θα κάτσουν μαζί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ; Αν , βέβαια, συνοδέψει την ομάδα του ο πρώτος...
* Οι ανακοινώσεις δίνουν και παίρνουν πάλι. Μόνο αυτό μας έλειπε. Φιτιλιές από παντού για το τίποτα. Επειδή τώρα τους έπιασε όλους ο πόνος για την αξιοπιστία (σικ) του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποια αξιοπιστία, όμως; Αυτή που έχει χαθεί εδώ και δεκαετίες;
* Το «διαιτητικό» κλίμα με Καλόπουλο, Κωνσταντινέα, Βασσάρα, Δούρο είναι κολασμένο εδώ και καιρό. Όποιος ακούσει ραδιοφωνικές εκπομπές ή τι λένε οι οπαδοί στα φόρουμ, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοούμε. Βράζει ο τόπος.
* Πέρυσι στο "Καραϊσκάκη" είχε γίνει ένας επεισοδιακός αγώνας, που σίγουρα δεν έχει ξεχαστεί από την πλειοψηφία των οπαδών των δυο ομάδων.
* Ο Θεοδωρίδης με τις δηλώσεις του, ο Τσάκας με τις απαντήσεις του κι όλο αυτό το σκηνικό με εκατέρωθεν προκλήσεις κι αντεγκλήσεις πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει.
* Μην ξεχνάμε, τέλος, ότι μόλις πριν μερικές μέρες έγιναν προληπτικές συλλήψεις, αφού υπήρχε ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών των δυο αιωνίων, ενώ διαρκώς γίνονται ζημιές σε συνδέσμους.
Κάποιος να τους μαζέψει όλους, λοιπόν! Αν γίνονται όλα αυτά τόσο καιρό πριν το ντέρμπι, φανταστείτε τι έχει να συμβεί όσο πλησιάζουμε προς αυτό!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: