Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

«Είμαι εδώ, αλλά χωρίς υπερβολές»

«Είμαι εδώ, αλλά χωρίς υπερβολές»
Διατεθειμένος να συμβάλλει από την πλευρά του στην προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ δήλωσε ο Πέτρος Παππάς κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε σε εκπροσώπους του Τύπου. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως περιμένει και από άλλους παράγοντες να συνεισφέρουν, ενώ τόνισε πως συμφωνεί με την πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη να καλύψει ο κάθε μέτοχος τα χρέη που δημιουργήθηκαν επί θητείας του.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ δείχνει έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράση, όμως αυτό να πραγματοποιηθεί χωρίς υπερβολές και με τη συμμετοχή και άλλων παικτών. Μετά από αυτήν τη δημόσια τοποθέτησή του, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία η αυριανή συνάντηση για την πρόταση «Θεμέλιο 21».

Είναι ολοφάνερο πως ο κ. Παππάς είναι διατεθειμένος να βοηθήσει, άλλωστε είναι ένας άνθρωπος που έχει δαπανήσει πολλά χρήματα για το «Δικέφαλο», αλλά σ’ αυτή την προσπάθεια –όπως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί- δεν μπορεί να είναι μόνος του και όλα δείχνουν πως μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, ένας νέος αέρας αισιοδοξίας πνέει χωρίς βεβαίως να υποστηρίζει κανείς πως επιλύθηκαν τα πολλά και σοβαρά προβλήματα της ομάδας.

Ο Νίκος Νοτιάς επικοινώνησε με τον Πέτρο Παππά κατά τη διάρκεια του γεύματος παραθέτει ο δεύτερος στους εκπροσώπους του Τύπου και διεμήνυσε πως λόγω υποχρεώσεων δεν είναι σε θέσει να παραστεί στη συνάντηση της Κυριακής. Τόνισε όμως ότι όποια απόφαση κι αν ληφθεί θα τον βρει σύμφωνο και σύμμαχο για τη σωτηρία της «Ένωσης».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: