Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Aς μην κοροϊδευόμαστε για Νίνη!!

Είναι γνωστό σε όλους στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Ο Νίνης θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Aς μην κοροϊδευόμαστε για Νίνη
Και επειδή ακριβώς εκτός από εξωτερικό, θέλει και να παίξει κιόλας, δεν έψαξε για μία ομάδα με εμπορικό όνομα, αλλά για μία ομάδα που θα τον ήθελε πολύ και θα τον υπολόγιζε για βασικό.
Από το να πάει σε κάποια ομάδα επιπέδου Ρόμα ας πούμε -που όμως η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα θα ήταν πολύ δύσκολη και άρα η επιλογή θα είχα μεγάλο ρίσκο- προτιμούσε να πάει σε μία ομάδα σαν την Πάρμα, η οποία θα τον έπαιρνε όχι ως ταλέντο που ελπίζει να της βγει, αλλά ως παίκτη που θα στηριχτεί επάνω του.
Έτσι, λοιπόν, κατέληξε ο Νίνης στην Πάρμα και όχι σε κάποια από τις δύο τρεις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για αυτόν και είχαν λίγο καλύτερο όνομα. Ο Νίνης και ήθελε να πάει εξωτερικό και ήθελε να παίξει. Το πρώτο φαίνεται πώς το κατάφερε ήδη, για το δεύτερο θα πρέπει να κάνουμε υπομονή ορισμένους μήνες ακόμη.
Κατά τα λοιπά και η νέα πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός για ανανέωση του συμβολαίου, έγινε για τα μάτια του κόσμου από πλευράς του συλλόγου, για να μην τους πει κάποιος αύριο μεθαύριο ότι δεν έκαναν μία τελευταία προσπάθεια. Το ότι και η πλευρά του Νίνη πήγε σε αυτή τη συζήτηση επίσης έγινε για να μην πει κανείς στον παίκτη αύριο μεθαύριο ότι δεν πήγε καν να συζητήσει.
Όμως το όλο θέμα δεν έχει ουσία, αφού ο Νίνης έχει κλείσει στην Πάρμα. Όπως δεν έχει καμία ουσία και κανένα νόημα η αναφορά ότι ο Ολυμπιακός βλέπει την περίπτωσή του. Ο Νίνης δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινε στον Ολυμπιακό, αφού το είπαμε από το περασμένο καλοκαίρι ότι το έχει αποφασίσει να πάει στο εξωτερικό και αυτό το ξέρουν και στον Πειραιά.
Ας μην κοροϊδευόμαστε, λοιπόν, για τον Νίνη ο οποίος είναι βέβαιο ότι του χρόνου θα παίζει στο Καμπιονάτο και την Πάρμα. Καλό μάλιστα θα είναι τις επόμενες 10-15 μέρες να ανακοινωθεί και επίσημα αυτή η συμφωνία για να σταματήσουν να γράφονται και τα όποια σενάρια παραμονής του ή μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: