Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Εμπόριο ελπίδας με σήμα τον Τίγρη!!

Ο Ξενιάδης χαρακτηρίστηκε "αφερέγγυος", οι Άραβες είναι ανύπαρκτοι και οι... τρελοί του χωριού στην ΑΕΚ πάνε να επαναφέρουν θέμα με Μελισσανίδη, ο οποίος για μία ακόμη φορά εμφανίζεται έτοιμος να την εκτοξεύσει στο διάστημα...

Εμπόριο ελπίδας με σήμα τον Τίγρη!
Ξέμειναν από επενδυτές στην ΑΕΚ; Γιατί κάτι τέτοιο φαίνεται στα ρεπορτάζ της ομάδας που προβάλλονται μέσω πρωτοσέλιδων την Παρασκευή. Διαβάσαμε από τη μια ότι η ομάδα, είτε θα σωθεί είτε θα πέσει στο χάος (τρομερή αποκάλυψη). Οι εξελίξεις που περίμεναν στην ομάδα δεν ήλθαν ποτέ, αφού η περίπτωση του Ξενιάδη τέλειωσε πριν καν αρχίσει, ενώ οι Άραβες ενδιαφερόμενοι την πρόταση των οποίων μετέφερε ο Γιάννης Βλάχος, δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής καμία προσφορά για την αγορά της ΠΑΕ (και ούτε πρόκειται, όπως φαίνεται).
Από την... άλλη, επαναφέρθηκε στον Τύπο η γνωστή ιστορία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Βλέπετε στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ, το έχουν καραμέλα όταν οι ελπίδες γκρεμίζονται η μία μετά την άλλη, να μιλάνε για τον Τίγρη που "έχει λεφτά και θα έρθει έφιππος στη Νέα Φιλαδέλφεια πάνω στο άσπρο άλογό του, για να χτίσει το γήπεδο της ομάδας, να τη σώσει από το μαρασμό και να την εκτοξεύσει στα ουράνια".
"Όταν πάρω εγώ την ΑΕΚ... θα γίνει χαμός", γράφτηκε σήμερα με μεγάλα και παχιά γράμματα σε πρωτοσέλιδο ενωσίτικης εφημερίδας, η οποία υποστήριζε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε αυτές τις μεγάλες κουβέντες για την αγαπημένη του ομάδα (παρότι έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιστρέφει) κατά την παρουσία του σε εστιατόριο της παραλιακής.
Σίγουρα τα έχετε ξανακούσει αυτά τα λόγια, έτσι; Έχει καταντήσει "φαύλος κύκλος η ζωή της ΑΕΚ, αδιάκοπη φυγή", που τραγουδάει και ο γνωστός για τα ενωσίτικα αισθήματά του, Μιχάλης Κακέπης.
Μόνο που οι οπαδικές φυλλάδες δε λένε να συνειδητοποιήσουν ότι ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κουραστεί με τα ίδια παραμύθια. Δεν είχαν πέραση οι Άραβες και καταπιάνονται ξανά με τον Μελισσανίδη. Εμπόριο ελπίδας με σήμα τον... Τίγρη κάνουν;


πηγή: sportdog.gr  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: