Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ομάδα παράδειγμα...!!

Ο Ατρόμητος στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αρη έδειξε πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Ομάδα "χτισμένη" για να κοιτάζει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο και να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό για το αποτέλεσμα.

Ομάδα παράδειγμα...
Γράφει ο Β. Δούκας...
Ομάδα με την υπογραφή του Γιώργου Δώνη, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται στην πιο ώριμη στιγμή της προπονητικής του καριέρας. Κατάφερε να τιθασεύσει το ταλέντο του Τάτου και του Μήτρογλου και να δημιουργήσει ένα σύνολο αρμονικά δεμένο. Ο Ατρόμητος είναι από τις λίγες ομάδες στη χώρα μας που έχουν αγωνιστικό προσανατολισμό. Οι παίκτες γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο και προσπαθούν να το πετύχουν στηριζόμενοι στη δημιουργικότητα -όχι στην καταστροφή του ποδοσφαίρου- στη μαχητικότητα και στη δίψα για διάκριση.

Πιο δικαιωμένος από όλους για την εικόνα της ομάδας του Περιστερίου θα πρέπει να αισθάνεται ο Γιώργος Σπανός. Εδωσε τα κλειδιά στον Γιώργο Δώνη χωρίς να παρεμβαίνει στο έργο του, φροντίζοντας παράλληλα να μην λείψει τίποτα από τον προπονητή και τους παίκτες. Πέρσι, ο Ατρόμητος έφτασε ένα σκαλί πριν την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ φέτος μετά από ένα γύρο στο πρωτάθλημα βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και παράλληλα στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αν και ο κόσμος γέμιζε το γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα του Ατρομήτου, τότε το παζλ θα έδειχνε συμπληρωμένο σε μία χρονιά που δείχνει ότι μπορεί να είναι από τις καλύτερες στην ιστορία του συλλόγου...
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: