Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

«Κερατάς» και «δαρμένος»!

Εχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τότε που καθαιρέθηκαν οι αθλητικοί εισαγγελείς κ. Φάκος και Αντωνακάκης και ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί οι αντικαταστάτες τους, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε δηλώσει ότι αυτό θα γινόταν την περασμένη εβδομάδα.

«Κερατάς» και «δαρμένος»!
Γράφει ο Νίκος Κατσαρός...
Θυμίζω με την ευκαιρία ότι ο κ. Πιλάβιος είχε παραδεχθεί δημοσίως ότι ήταν λάθος του να αποδεχθεί το αίτημα της Super League για την αντικατάσταση των δύο αθλητικών εισαγγελέων. Οι θέσεις παραμένουν κενές και η επιτροπή της ΕΠΟ, που υποτίθεται ότι θα ασκούσε προσωρινά τις αρμοδιότητές τους, βρίσκεται εν υπνώσει.

Εχουν συμβεί στο διάστημα αυτό αρκετά περιστατικά για τα οποία ουδείς ευαισθητοποιήθηκε, που δικαίωσαν έτσι τον κ. Φάκο που υποστήριζε ότι η καθαίρεσή του οφείλεται στο ότι οι πρόεδροι της Super League θέλουν να είναι ανεξέλεγκτοι.
Για παράδειγμα, μετά το πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Θρασύβουλο ο παίκτης της ομάδας της Φυλής Νίκος Βασιλείου κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από μπράβους μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη επειδή στη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε σε σύγκρουση μαζί του ο Πάντελιτς! Μάλιστα, όπως βεβαιώνουν συμπαίκτες του, απειλήθηκε να μη μιλήσει δημόσια γι' αυτό, με αποτέλεσμα να πάθει σοκ.

Το γεγονός όχι μόνο δεν συγκίνησε κανέναν αρμόδιο, αλλά ο παίκτης εκτός από «κερατάς» βρέθηκε και «δαρμένος», αφού ο πρόεδρος της δικής του ομάδας (!), ο κ. Μασούρης, με περισσό θράσος δήλωσε: «Δεν έχετε ξαναδεί να πέφτουν ψιλές στα αποδυτήρια;».

Παράλληλα έπλεξε και το εγκώμιο του κ. Μαρινάκη για τον οποίο είπε ότι λίγο ως πολύ είναι... ευεργέτης του Θρασύβουλου! Αραγε ο κ. Μαρινάκης πώς ανέχεται να διασύρεται ο μεγάλος σύλλογος του οποίου είναι πρόεδρος από δικούς του ανθρώπους και να δημιουργείται η εντύπωση ότι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι ζούγκλα;
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: