Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

«Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όπως Ρεάλ-Μπάρτσα»!

«Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, όπως Ρεάλ-Μπάρτσα»!
Τη δική του άποψη για το ελληνικό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Σέσμα, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «AS». «Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ χαμηλό, αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που μοιάζουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Ισπανός πρωην μέσος του Αστέρα Τρίπολης.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σέσμα στην «AS»

Τι κάνεις στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Η αλήθεια είναι ότι έπαιξα πολύ λίγο τον τελευταίο καιρό. Είχα ένα δύσκολο καλοκαίρι και δέχθηκα σε μία κλήση από τον Χακόμπο Σανθ. Τον είχα γνωρίσει στη Βαγιαδολίδ και μου είπε ότι ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει έναν παίκτη. Μίλησα με τον Όσκαρ Φερνάντες, πρώην προπονητή της ομάδας, και δέχθηκα αυτή την πρόκληση.

Επίσης, θετικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν άλλοι οχτώ Ισπανοί στην ομάδα (Χακόμπο Σανθ, Χουανίτο, Ουσέρο Φερνάντο, Ράγιος Ρούμπεν, Ναβάρο Χίμο, Ορόθκο Ντάνιελ, Πουλίδο Ντάνιελ και Χούλι Θέρδα Βιθέντε)
».

Θέλεις να επιστρέψεις στην Ισπανία;

«Φυσικά. Θέλω να συνεχίζω να παίζω. Επίσης, στην Ισπανία τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα, ιδίως για τις μικρότερες ομάδες. Για αυτό όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές ψάχνονται μακριά από την Ισπανία».

Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το ισπανικό πρωτάθλημα;

«Αρκετές. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ χαμηλό, αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που μοιάζουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Το ποδόσφαιρο είναι πιο αργό και υπάρχει λιγότερη πίεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: