Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

«Σαν να κερδίσαμε»!!

Συγχαρητήρια έδωσε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ξάνθη, χωρίς να παραβλέψει να εκφράσει παράπονα για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο 0-0.

«Σαν να κερδίσαμε»!!
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης.
«Θεωρώ ότι η εικόνα μας ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο. Ενα ματς στο οποίο έπρεπε να προηγηθούμε αλλά βρεθήκαμε και πίσω... Στο 0-0 δεν μας δόθηκε πέναλτι και κακώς ακυρώθηκε ένα γκολ μετά. Οι παίκτες είχαν διάθεση, ισοφαρίσαμε, πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και μπορούσαμε να νικήσουμε. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Είχαμε και μια αναγκαστική αλλαγή... Αδικα χάσαμε δύο βαθμούς με βάση την απόδοση μας αλλά θα συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι και την ίδια σοβαρότητα καθώς έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας.
Δε θέλω να έχουμε άλλοθι και δικαιολογίες όταν δεν κερδίζουμε. Αλλα μερικές φορές είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα όταν υπάρχουν εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη... Και υπερομάδα να έχεις, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα κάποια στιγμή. Εγώ είμαι υπερήφανος για τα παιδιά, την προσπάθεια τους. Είναι σαν να κέρδισαν σήμερα και τους δίνω συγχαρητήρια. Χρειάζεται και το εύκολο γκολ που δεν το έχουμε αλλά κρίνω ως πολύ καλή την προσπάθεια τους.
Με τη Δόξα Δράμας και σήμερα δεν είχαμε το εύκολο γκολ. Σήμερα η εικόνα μας ήταν πολύ καλύτερη και κόντρα σε μια ομάδα πολύ καλή μεσοεπιθετικά. Εγώ πιστεύω πάντα στη νίκη και δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος όταν δεν έρχεται αλλά δεν μπορώ να μηδενίζω την προσπάθεια των παικτών. Εδώ ακυρώθηκε ένα γκολ που δεν κατάλαβε κανείς γιατί... Πρέπει ο διαιτητής να σφυρίζει σε κάθε ματς; Δε νομίζω. Η δε περίπτωση του πέναλτι που δε δόθηκε, στο 0-0, είναι πεντακάθαρη. Αντί να προηγηθούμε βρεθήκαμε πίσω στο σκορ κόντρα σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις και μετά το 0-1 μπορούσε να παίξει έτσι.
Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Λεονάρντο αλλά ελπίζω ότι θα είναι καλά. Οτι δε θα είναι κάτι σοβαρό.
Δε θα πρέπει να ζητάμε και πράγματα που δεν είναι εύκολο να γίνουν από τη μία μέρα στην άλλη. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέσα από τις προπονήσεις. Εγώ δεν κρίνω τους παίκτες με το αποτέλεσμα αλλά με βάση την απόδοση τους. Δεν πιστεύω πως μπορεί κάποιος να έχει παράπονα από την απόδοση μας στο πρώτο ημίχρονο και από την προσπάθεια μας στο δεύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: