Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Τον... κατάπιαν οι Πάνθηρες!!

Με όπλο την άμυνα του ο Πανιώνιος δεν άφησε τον ασταμάτητο Κολοσσό να πάρει «ανάσα», τον υποχρέωσε στην τρίτη ήττα του στο πρωτάθλημα (73-55) και πήρε και τη διαφορά του πρώτου γύρου.

Τον... κατάπιαν οι Πάνθηρες!
Κανείς δεν περίμενε πως ο Πανιώνιος θα έχει τόσο εύκολο έργο στη Νέα Σμύρνη. Ο Κολοσσός όμως προερχόμενος από δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να αφήσει πίσω την κούραση και χάθηκε στην άμυνα του Πανιωνίου. Μέχρι στιγμής οι Ροδίτες είχαν ηττηθεί μόνο από του δύο «αιωνίους», με τον Πανιώνιο να παραμένει στην τέταρτη θέση, αλλά στο 8-5.
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οι Νεωσμυρνιώτες μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο παρκέ και κατάφεραν να επιβάλλουν πλήρως τον ρυθμό του από το πρώτο λεπτό. Ο Κολοσσός δεν κατάφερε να αντιδράσει με τη νίκη να έρχεται εύκολα για τους γηπεδούχους.
MVPs: Οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Βασίλης Ξανθόπουλος ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Πανιωνίου. Ο πρώτος μέτρησε 11 πόντους κι 7 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος με τους 18 του πόντους (4/5τρίπ.) και τις 4 ασίστ έδωσε τον ρυθμό του στην ομάδα.
AΦΑΝΤΟΙ: Ο Πανιώνιος έκανε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα και κατάφερε να περιορίσει τόσο τον Χάτεν όσο και το Χόπσον που πέτυχαν από 8 και 4 πόντους αντίστοιχα.
KEY POINT: Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στην άμυνα (34ρ. Έναντι 21 του Κολοσσού) και πιο εύστοχος έξω από τα 6,75μ. (9/22, 1/10 ο Κολοσσός).
ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Νέας Σμύρνης περίμεναν να δουν πιο ανταγωνιστικές τις δύο ομάδες, ωστόσο οι φίλαθλοι του Πανιωνίου θα είναι ευχαριστημένοι που είδαν την ομάδα τους να επικρατεί μιας ομάδας που είχε μόλις δύο ήττες.
Τα δεκάλεπτα: 18-9, 20-16, 20-14, 16-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: