Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ιταλία: Κατηγορούμενοι οκτώ παίκτες για στημένα!!

Ιταλία: Κατηγορούμενοι οκτώ παίκτες για στημένα!
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα από τις έρευνες των αρχών στη Ιταλία για το κύκλωμα στημένων αγώνων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οκτώ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρσι αγωνίστηκαν στην Serie A, βρέθηκαν να εμπλέκονται στο κύκλωμα παίζοντας καταλυτικό ρόλο στα αποτελέσματα των ομάδων τους.

Πρόκειται για πέντε ποδοσφαιριστές της Μπάρι και τρεις της Λέτσε οι οποίοι έχουν ήδη κληθεί για απολογία από τον Εισαγγελέα της Κρέμονα.

Αρχικά οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στο παιχνίδι ανάμεσα στην Παλέρμο και τη Μπάρι για την περασμένη αγωνιστική σεζόν μετά από στοιχεία που προέκυψαν από την ανάκριση του πρώην ποδοσφαιριστή της Πιατσέντζα, Τσάρλς Τζερβασόνι.

Από αυτές προέκυψαν στοιχεία για το παιχνίδι ανάμεσα στην Παλέρμο και την Μπάρι, στο οποίο φέρονται οι πέντε ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας να ήταν στο «κόλπο» για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αυτοί είναι οι Μασιέλο, Παντέλι, Ρόσι, Μπελμόντε και Πάλμερ οι οποίοι όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα έπαιξαν ρόλο στην ήττα της ομάδας τους.

Ως συνέχεια αυτών των αποτελεσμάτων των ερευνών βρέθηκαν και οι τρεις ποδοσφαιριστές της Λέτσε να έχουν συμμετοχή σε παιχνίδια της ομάδας του.

Πλέον, οι Αρχές έχουν αρχίσει να ερευνούν και άλλα στοιχεία βάσει στοιχείων που έχουν… Πρόκειται για: Τζένοα-Λέτσε, Λάτσιο-Τζένοα, Λέτσε-Λάτσιο, με τα αποτελέσματα να αναμένονται σύντομα.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: