Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Το facebook μπορεί να περιμένει

Η απουσία του έγινε, όλο αυτό το διάστημα, σίγουρα αισθητή. Αλλωστε ο Σέρχιο Κόκε από το καλοκαίρι του 2006 που αποκτήθηκε από τον Αρη μέχρι το 2011 που έφυγε κατάφερε να δεθεί απόλυτα με την «κίτρινη» κερκίδα. Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς.

Το facebook μπορεί να περιμένει
Χωρίς να είναι killer, έγινε ο κορυφαίος επιθετικός που πέρασε από το «Κλ. Βικελίδης» τα τελευταία χρόνια. Ηρθε για τρία, έμεινε πέντε, όμως για τον ίδιο ήταν σαν να μην έφυγε. Η τεχνολογία και το Internet βοήθησαν στο να διατηρήσει την επαφή του με την εξέδρα. Κατά καιρούς άλλωστε συνήθισε να ανεβάζει στο Facebook σχόλια που αφορούσαν την πορεία του Αρη, ενώ τον τελευταίο καιρό, ούτε λίγο ούτε πολύ, είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.
Βέβαια στο μεσοδιάστημα η φωτογραφία του αγκαλιά με τον Ραούλ Μπράβο και το σορτσάκι του Ολυμπιακού που φορούσε στάθηκε ικανή για να διαταράξει τις σχέσεις του με τους φίλους του Αρη, όμως στην πορεία οι εξηγήσεις που δόθηκαν «είμαι στο σπίτι του και βρεθήκαμε στην πισίνα και μου έδωσε το σορτσάκι του, αλλά η καρδιά μου είναι κίτρινη», είχε γράψει στο Facebook, κρίθηκαν... ικανοποιητικές και δόθηκε στον Ισπανό άφεση αμαρτιών.
Το... γυαλί κόλλησε γερά την τελευταία μέρα του 2011, όταν ο Κόκε ανέβασε στο Faceboοk (πού αλλού;) μια φωτογραφία με τη φανέλα και το κασκόλ του Αρη, δείχνοντας με έμμεσο τρόπο το δρόμο της επιστροφής.
Τελικά ο Ισπανός έβγαλε το σορτς του Ολυμπιακού και από χθες φορά ξανά τη φανέλα του Αρη, καθώς ούτε στη... Γη της Επαγγελίας με τη φανέλα των Χιούστον Ντάιναμο ούτε στην Ισπανία με αυτήν της Ράγιο Βαγεκάνο βρήκε την Ιθάκη του.
Τώρα ο Κόκε μπορεί να κλείσει το laptop του, καθώς η επικοινωνία του με την εξέδρα δεν θα γίνεται μέσω Facebook, αλλά... face to face.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: