Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ψάχνει το «μεγάλο κόλπο»

Δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση «Ροσίτσκι» ο Ολυμπιακός, ενώ δεν έχει κλείσει και το θέμα του Λούτσο. Ξεκινάει επαφές με τον Πανιώνιο για τον Σιόβα.

Ψάχνει το «μεγάλο κόλπο»
Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να προχωρήσει στην υλοποίηση μιας πολύ μεγάλης μεταγραφής, αυτής του Εστέμπαν Γκρανέρο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν στέφθηκε από επιτυχία, ωστόσο στο μεγάλο λιμάνι δεν εγκαταλείπουν το πλάνο για την απόκτηση ενός καλού μέσου.
Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις επαφές τους με άλλους παίκτες που έχουν προταθεί, με στόχο όμως ο ποδοσφαιριστής που θ' αποκτηθεί να μπορεί να παίξει άμεσα στην ομάδα και να βοηθήσει σημαντικά, τόσο σε ό,τι αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ.
Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Τόμας Ροσίτσκι, του Τσέχου μέσου της Αρσεναλ, τον οποίο παραχωρεί η ομάδα του Λονδίνου. Οσο λοιπόν ο διεθνής μέσος δεν «κλείνει» σε άλλη ομάδα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες του Ολυμπιακού να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό του.

Αναμφίβολα, αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει τον Ροσίτσκι από τους Λονδρέζους, θα έχει προσθέσει στο δυναμικό του έναν μέσο που θα μπορεί να κάνει αμέσως τη διαφορά στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Η περίπτωση Γκονζάλες
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λούτσο Γκονζάλες της Μαρσέιγ, είναι ένας ακόμα παίκτης που δεν χωρά αμφιβολία ότι μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους «ερυθρόλευκους», αλλά και σε αυτή την περίπτωση τα πράγματα δεν είναι εύκολα, κυρίως λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που υπάρχουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Από τη στιγμή όμως που καμιά ομάδα δεν έχει ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που προβάλλει ο παίκτης, κανείς δεν μπορεί ν' αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρεθούν σε πρωταγωνιστικό ρόλο οι Πειραιώτες.
Αρνήθηκε ο Γκρανέρο
Η πληροφορία που μετέδωσαν οι Ισπανοί, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός ζήτησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Εστέμπαν Γκρανέρο με τη μορφή δανεισμού, ήταν ακριβής, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάνουν το κόλπο γκρόσο.

Αιτία δεν ήταν η «βασίλισσα», καθώς η διοίκηση της ισπανικής ομάδας δεν είχε αντίρρηση να δώσει δανεικό τον παίκτη στον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα ούτε για τους επόμενους έξι μήνες. Προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Ισπανία και γι' αυτό δεν δέχθηκε να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Μάλιστα, μετά τον τραυματισμό του Κεντίρα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάρει θέση βασικού στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που σημαίνει ότι οι «μερένγκες» δεν θα παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Αυτό άλλωστε ανέφερε με χθεσινό της ρεπορτάζ και η εφημερίδα «Μarca», επισημαίνοντας πως ο Γκρανέρο θα έχει τώρα την ευκαιρία να πείσει τον Μουρίνιο για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα της Μαδρίτης.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: