Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η μεγάλη ανατροπή με Σάλπι!!

Αν ήταν τηλεοπτικό σίριαλ, τότε θα μιλάγαμε για μεγάλη ανατροπή. Πώς ήρθαν έτσι τα πράγματα στον ΠΑΟΚ; Ενώ ο Σαλπιγγίδης ήταν για φεύγα, τελικά είναι αυτός που έμεινε, ενώ άλλοι γίνανε φευγάτοι.

Η μεγάλη ανατροπή με Σάλπι
Ο Βιεϊρίνια; Τέλος. Το ίδιο και ο Κοντρέρας. Ναι, αλλά με τον Σάλπι υπήρχε υποτίθεται το πρόβλημα. Σημαντικό κομμάτι της κερκίδας γκρίνιαζε ...χρόνια για τον Σαλπιγγίδη και δεν τον ήθελε μέχρι πρότινος στην ομάδα.
Και τελικά ήρθαν τα πάνω - κάτω. Ο Σάλπι έφτασε να χειροκροτείται σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ, η διοίκηση κάθεται στο τραπέζι μαζί του για να δούνε τι γίνεται με οφειλόμενα και πιθανή συναινετική μείωση συμβολαίου, ο παίκτης δείχνει να αισθάνεται λίγο καλύτερα και το κλίμα πλέον έχει αλλάξει.
Πριν από δυο, τρεις μήνες ελάχιστοι θα φαντάζονταν αυτό το σκηνικό. Τον Γενάρη, δηλαδή, να φεύγουν Βιεϊρίνια - Κοντρέρας, αλλά να μένει ο Σαλπιγγίδης. Και να που έγινε έτσι ακριβώς.
Και η πλάκα ξέρετε ποια είναι; Αν η διοίκηση έδειχνε πρόθεση πώλησης και του Σάλπι, τότε ο κόσμος θα ξεσηκωνόταν. Ακόμα κι αυτοί που ήταν ενάντια στον Δημητράκη. Γιατί; Επειδή η αποδυνάμωση του Δικεφάλου θα γινόταν ακόμα μεγαλύτερη. Κι έτσι ακόμα κι αυτοί που εναντιώνονταν στον Σάλπι, τώρα είναι ικανοποιημένοι που μένει!

 πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: