Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

«Θα έδινα δύο “Χρυσές Μπάλες” για το Μουντιάλ»!

«Θα έδινα δύο “Χρυσές Μπάλες” για το Μουντιάλ»!
Πρόθυμος να… χαρίσει δύο “Χρυσές Μπάλες”, ώστε να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής μετά το 2014 και έχει πρώτα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή, εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι. Τι είπε ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα για τους πιθανούς διαδόχους του.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μπενζεμά στο «France Footbal»

Για το όνειρό του

«Η κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας” το 2014 θα είναι ό,τι καλύτερο για εμένα. Αυτό θα σημαίνει ότι η Αργεντινή θα έχει κατακτήσει το Μουντιάλ. Είμαι πρόθυμος να μην πάρω το βραβείο για τα επόμενα δύο χρόνια για να αναδειχθώ παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή».

Για τον πιθανό διάδοχό του την επόμενη χρονιά

«Το Euro είναι μία σημαντική διοργάνωση, αλλά πριν από δύο χρόνια έπαιξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισα τη “Χρυσή Μπάλα” και ίσως κάτι ανάλογο να γίνει μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Εάν τα καταφέρει η Γαλλία, τότε θα πάρει το βραβείο ο Μπενζεμά, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση τη φετινή σεζόν. Επίσης, υπάρχουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι Ιταλοί».

Για τους συμπαίκτες του

«Είχα την τύχη να αγωνιστώ σε μία ξεχωριστή ομάδα, η οποία αποτελείται από σπουδαίους ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς ανθρώπους. Δεν έχει γραφτεί κάτι, αλλά έχω μάθει πολλά από τον Τσάβι και κάποιους άλλους συμπαίκτες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: