Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η ένταση που έγινε καυγάς!!

Μία ένταση στα αποδυτήρια του Άρη μετατράπηκε σε άγριο καυγά, κάτι βέβαια που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, σύμφωνα άλλωστε και με το ίδιο το δημοσίευμα.

Η ένταση που έγινε καυγάς
Τα προβλήματα που υπάρχουν στον ΑΡΗ δημιουργούν εντάσεις μέσα στην ομάδα. Αυτό αναμφισβήτητα δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Αυτό όμως που «πληγώνει» ακόμα περισσότερο την ομάδα είναι όταν κάποια περιστατικά μεγιστοποιούνται, όπως συνέβη με την ένταση που υπήρξε στα αποδυτήρια του ΑΡΗ, με αφορμή την κακή εικόνα του Καρίμ Σολτάνι στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
«Άγριος καυγάς» είναι ο τίτλος εφημερίδας για το περιστατικό, την ώρα που στις σελίδες του ρεπορτάζ δεν γίνεται λόγος για άγριο καυγά με έξι πρωταγωνιστές αλλά για μία ένταση στα αποδυτήρια. Σε άλλω πρωτοσέλιδο μάλιστα χώρισαν και σε «στρατόπεδα» τους παίκτες. Αυτοί βέβαια που δίνουν το δικαίωμα να καταγράφονται διογκωμένα κάποια περιστατικά είναι οι ίδιοι οι παίκτες και στην προκειμένη περίπτωση ο Σολτάνι, που ήταν από τους αρνητικότερου πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του Περιστερίου.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: