Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

"O Ράιαν είναι ένα... σκουλήκι!"

Αυτό τον χαρακτηρισμό χρησιμοποίησε ο αδερφός του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Γκιγκς, καθώς ο πεπειραμένος εξτρέμ είχε σχέση με τη... γυναίκα του!

"O Ράιαν είναι ένα... σκουλήκι!"
"Ο Ράιαν είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά δεν είναι τίποτα ως άνδρας. Είναι ένα σκουλήκι, μία νυφίτσα. Η Νατάσα (σ.σ η σύζυγός του) ήταν όλη μου η ζωή και αυτός υποτίθεται ότι ήταν το πιο κοντινό πρόσωπο σε εμένα.
Πάντα πιστεύα ότι ήταν σπουδαίο άτομο, τώρα όμως ξέρω ότι δεν είναι. Είναι ντροπή. Δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη και είναι καλό που γνωρίζω ότι κατέστρεψε τη ζωή μου μόνο και μόνο για το σεξ.
Το πιο σκληρό πράγμα ήταν να τους φαντάζομαι μαζί. Όταν κάποιος είναι ο ήρωάς σου για το περισσότερο κομμάτι της ζωής σου και μετά ανακαλύπτεις ότι σου έλεγε ψέματα και σε εξαπατούσε, και ότι κοιμόταν με τη γυναίκα σου πίσω από την πλάτη σου, αυτό είναι επώδυνο", σχολίασε αρχικά ο Ρόντρι Γκιγκς για τον αδερφό του στον Τύπο της Αγγλίας και συνέχισε για τη γυναίκα του:
"Αγαπώ τη Νατάσα, είναι η γυναίκα μου, θέλω να προσπαθήσω να σώσω το γάμο μου. Αν μπορέσω θέλω να αποκτήσω μία καλή οικογένεια, ένα όμορφο σπιτικό. Πιστεύω ότι έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον Ράιαν σε νεαρή ηλικία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: