Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλέ!!

Ο δεύτερος γύρος της Α1 των ανδρών αρχίζει σήμερα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι για τον Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 19.00 (ΕΤ3). Οι «κίτρινοι» μπορούν να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για νίκη μόνο με γεμάτο Αλεξάνδρειο.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλέ
Το πρώτο μίας σειράς πολύ δύσκολων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη δίνει ο ΑΡΗΣ σήμερα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης πάντα αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους παίκτες, που θέλουν να είναι όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που έχουν για νίκη. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός δεν είναι ανίκητος (φάνηκε την Καβάλα) και ο ΑΡΗΣ μπορεί να διεκδικήσει τέτοια παιχνίδια (το έδειξε με τον Ολυμπιακό).
Για να διεκδικήσουν αυτές τις πιθανότητες οι «κίτρινοι» θα πρέπει να έχουν στο πλευρό τους και τους οπαδούς της ομάδας, κάτι που επεσήμαναν στις χθεσινές τους δηλώσεις τόσο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής όσο και ο Χρήστος Ταπούτος. «Αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται μόνο με γεμάτο Αλεξάνδρειο», είπαν ξεκάθαρα προπονητής και αρχηγός στέλνοντας παντού το μήνυμα.
Σε πιο αγωνιστικά ζητήματα, ο Αλεξανδρής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, κάποιους από αυτούς όχι 100% έτοιμους. Ο Ρον Ντέιβις είναι με μόλις μία προπόνηση μετά τον τραυματισμό του, ενώ στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους είναι και οι Μπόγρης, Μαυραειδής και Τσαλδάρης, που έχασαν κάποιες προπονήσεις και όπως φάνηκε στο παιχνίδι με το Περιστέρι (ειδικά για τους δύο τελευταίους) αυτό τους επηρέασε. Όσο για τον Παναθηναϊκό, ήρθε στη Θεσσαλονίκη πλήρης.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: