Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οι δύο τάσεις για τον πάγκο... !!

Παρότι ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος από την επίσημη αποχώρηση του Βαλβέρδε από τον πάγκο του Ολυμπιακού οι προτάσεις των μάνατζερ για προπονητές πέφτουν... βροχή! Ποιες είναι οι δύο τάσεις για την επόμενη μέρα και ενώ ακούστηκε ήδη ο Μίροσλαβ Τζούκιτς ως νέο όνομα.
Μίροσλαβ Ντζούκιτς

Από τις διαρροές προκύπτει ότι για την προσεχή αγωνιστική περίοδο για τον πάγκο του Ολυμπιακού υπάρχουν δύο τάσεις. Η πρώτη που είναι η πιο ισχυρή είναι να βρεθεί ένας αντί-Βαλβέρδε. Ένας τεχνικός από την κλασική ισπανική σχολή που να παίζει το ποδόσφαιρο του Βάσκου τεχνικού του Ολυμπιακού, να έχει τη νοοτροπία του και τον τρόπο δουλειάς του και που να αποδειχθεί άξιος συνεχιστής της δουλειάς του.
Από ονόματα φυσικά άλλο τίποτα. Έχει ήδη ακουστεί μέχρι και αυτό του Μίροσλαβ Τζούκιτς της Βαγιαδολίδ. Η δεύτερη αφορά μία λύση από την Σερβία, τα Βαλκάνια ή ακόμα και την ελληνική αγορά και την Κύπρο. Σε αυτήν την τάση υπάρχουν και ονόματα που έχουν κριθεί ως αουτσάιντερ όπως των Κούπερ, Μπόλονι και Γιοβάνοβιτς.
Στην παρούσα φάση πριν καλά καλά ολοκληρωθεί ο κύκλος του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό (σ.σ. έχει ακόμα τα δύο παιχνίδια με τον Ατρόμητο, το ένα για το πρωτάθλημα και το άλλο για το Κύπελλο) οι προτάσεις από μάνατζερ διαδέχονται η μία την άλλη. Στο λιμάνι αφού κάνουν ένα πολύ προσεκτικό και σοβαρό σκάουτινγκ και με την βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύονται πολύ θα καταλήξουν στις τελικές τους επιλογές.
Μετά θα αρχίσουν σταδιακά τις απαιτούμενες επαφές. Πάντως οι πιο ουσιώδεις εξελίξεις θα διαδραματιστούν σίγουρα μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο στις 28 Απριλίου.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: