Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Δύο επενδυτές για το γήπεδο της ΑΕΚ!!

Κινέζοι και Αμερικάνοι επενδυτές φέρονται πρόθυμει να στηρίξουν το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Δύο επενδυτές για το γήπεδο της ΑΕΚ!
Για περισσότερο από έναν μήνα και με δηλώσεις του, ο Γιάννης Βούρος είχε αποκαλύψει πως υπάρχει ενδιαφέρον από ξένες εταιρίες, να επενδύσουν στην ΑΕΚ, με σκοπό την κατασκευή του γηπέδου. Τότε είχε τονίσει μάλιστα πως υπάρχουν και συγκεκριμένα χρηματοδοτούμενα προγράμματα από τα οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορούσε να αντλήσει οικονομικούς πόρους, κάνοντας ακόμα πιο εφικτή την ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για κινεζική εταιρία που έχει έτοιμο πρότζεκτ, με τον Γιάννη Βούρο να είναι αυτός που «τρέχει» το θέμα. Σε επικοινωνία που είχε το aek365 με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του «Θεμέλιο 21», δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε. Μάλιστα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει επαφή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον, τόσο των Κινέζων που εκπροσωπούνται από κάποιον Έλληνα, όσο και από ένα αμερικανικό fund που στοχεύει στην κατασκευή γηπέδου, παραμένει «ζεστό». Βεβαίως, πολλές από τις εξελίξεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν σε αυτό το θέμα, έχουν «παγώσει» λόγω της διοικητικής (και μετοχικής) αστάθειας που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ και κάνουν την ομάδα να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί.
Πολλά θα μπορέσουν να αλλάξουν όταν η Ένωση βρει τον δρόμο της και κυρίως ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το... αύριο. Είναι δεδομένο άλλωστε πως όποιος επιθυμεί να επενδύσει σε ένα τέτοιο πρότζεκτ, θα θέλει να γνωρίζει πως θα... ξημερώσει η επόμενη μέρα στην ΠΑΕ. Άλλωστε, κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, κάποιοι από τους ενδιαφερόμενους, που τώρα «βλέπουν» μόνο το γήπεδο, να θελήσουν να εμπλακούν μελλοντικά και με την ΠΑΕ, άρα τα όποια βήματα γίνονται θα θέλουν να είναι σε στέρεες βάσεις.
Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως όποια εξέλιξη υπάρξει σε αυτό το θέμα, θα γίνει μετά τις εκλογές και σίγουρα εφόσον ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο στην ΑΕΚ, σχετικά με την επόμενη μέρα της και πως θα την βρει αυτή.
ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: