Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Κοντά στη Σίτι ο Γιορέντε!!

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι κοντά σε συμφωνία με την Αθλέτικ Μπιλμπάο προκειμένου να αποκτήσει τον Φερνάντο Γιορέντε με ένα ποσό που φτάνει τις 30 εκ. λίρες!

Ο Μαντσίνι είναι έτοιμος να αφήσει τον Έντιν Τζέκο να φύγει, με τον Βόσνιο στράικερ να αποτελεί στόχο των πρωτοπόρων της Μπουντεσλίγκα, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ, ενώ παράλληλα έχει προκύψει ζήτημα με το ύψος των συμβολαίων των Μπαλοτέλι και Τέβεζ με το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν αμφότεροι από την ομάδα να είναι μεγάλο.

Το παραπάνω γεγονός αναγκάζει τον Μαντσίνι να ψάχνει στη μεταγραφική αγορά με τον υψηλόσωμο επιθετικό να είναι η ιδανική επιλογή σύμφωνα με τον ίδιο. Σύμφωνα με τη Sun πάντως οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί το μεγάλο… deal.

Ο Γιορέντε – που έχει σκοράρει 7 τέρματα σε 20 εμφανίσεις με την Εθνική Ισπανίας και αναμένεται να συμμετάσχει στο επερχόμενο Euro με τους «φούριας ρόχας» - αποτέλεσε για μεγάλο χρονικό διάστημα στόχο του προπονητή της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, όμως το συμβόλαιο ύψους 200.000 λιρών την εβδομάδα που ετοιμάζουν να προσφέρουν οι της Σίτι στον 27χρονο επιθετικό δεν μπορούν να το «χτυπήσουν» σε καμία περίπτωση τα «σπιρούνια».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: