Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μάντζιος: «Ο Πανιώνιος πρέπει να… γυρίσει πίσω»

Μάντζιος: «Ο Πανιώνιος πρέπει να… γυρίσει πίσω»
Η σωστή διαχείριση των νέων παιδιών που «βγάζει» ο ίδιος και η πώλησή κάποιων από αυτών ώστε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα έσοδα, πρέπει να είναι ο στόχος του Πανιωνίου, όπως δήλωσε στον ΝοvaΣΠΟΡ FM ο Άκης Μάντζιος. «Αυτό έκανε πάντα ο Πανιώνιος, πρέπει να γυρίσει πίσω και να το κάνει ξανά», πρόσθεσε. «Αποκτήσαμε όλοι εμπειρίες από αυτήν την χρονιά και η ομάδα θα βγει κερδισμένη», σχολίασε.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα συνολικά, τονίζοντας ότι από πλευράς ποιότητας, έγινε ένα βήμα… πίσω.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Άκη Μάντζιου στους 94,6:

Για την παραμονή του Πανιωνίου στην κατηγορία:

«Αρχικά έμοιαζε πολύ δύσκολη η παραμονή, στην πορεία και με κάποια αποτελέσματα θεωρούσαμε ότι θα έρθει πιο γρήγορα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν είσαι σίγουρος. Τέλος καλό όλα καλά όμως. Θεωρώ ότι ήταν μία ωφέλιμη χρονιά που έδωσε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίξουν και να είναι ένα βήμα πιο έτοιμα για την νέα σεζόν. Εμπειρίες αποκτήσαμε φέτος όλοι, σε μία δύσκολη περίοδο με αρκετά προβλήματα με τα οποία μάθαμε να ζούμε μαζί.

Υπήρχαν παιδιά που ήταν σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας για να μπουν στην ομάδα. Υπήρχαν παιδιά που είχαν δουλέψει καλά στα τμήματα υποδομής. Γενικά είναι ένα ρόστερ με νέα παιδιά που αν γίνει σωστή διαχείριση, ο Πανιώνιος θα είναι κερδισμένος»
.

Για την συνέχιση αυτού του πλάνου:

«Αυτό ήταν πάντα ο Πανιώνιος. Πρέπει να γυρίσει εκεί που ήταν, να δουλεύει δηλαδή με νέα παιδιά, να “παράγει” συνέχεια και να πουλάει κάποια καθώς δεν γίνεται αλλιώς. Νομίζω ότι του χρόνου αν είμαστε οργανωμένοι θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά και με μικρότερο μπάτζετ».

Για την ποιότητα του φετινού πρωταθλήματος:

«Κάποιες στιγμές είδαμε και καλά παιχνίδια, είδαμε ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου και της ουράς. Από πλευράς ποιότητας δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, η κρίση νομίζω ότι παίζει ρόλο. Ξένοι καλοί φεύγουν και αυτό δεν είναι καλό για το θέαμα. Ίσως κάθε χρόνο να είμαστε και ένα σκαλί πιο κάτω από πλευράς ποιότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: