Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Οι επαφές έχουν ξεκινήσει...!!

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μετέθεσε τις ουσιαστικές εξελίξεις για τον αντί-Βαλβέρδε στις αρχές Ιουνίου όμως οι επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την εύρεση νέου προπονητή θα αρχίσουν άμεσα, ενώ σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Ουνάι Έμερι.
Οι επαφές έχουν ξεκινήσει...
Στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο για την αποχώρηση του Βαλβέρδε και πρόκειται να το θέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε εφαρμογή. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών σε συνεργασία με τον ίδιο τον Βάσκο, τον Ιμπάνιεθ καθώς και άλλα άτομα που εμπιστεύονται για το εν λόγω θέμα.
Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους για τον πάγκο της ομάδας είναι ο Έμερι. Στο λιμάνι θέλουν πολύ τον τεχνικό της Βαλένθια όμως ξέρουν ότι θα πρέπει να περιμένουν να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για να γίνει μετά το οτιδήποτε.
Πιο ουσιαστικές συζητήσεις θα αρχίσουν να γίνονται μετά το πέρας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 28 Απριλίου. Άλλα ονόματα που υπάρχουν στην λίστα του Ολυμπιακού είναι εκείνα των Καπαρός, Μαρτίνεθ, Μανθάνο, Φλόρες και πολλών άλλων ενώ έχουν πέσει και στο τραπέζι και ονόματα από την Ελλάδα και όχι μόνο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: