Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

"Παραλίγο να ήμουνα... χασάπης"!

Ο προσωρινός τεχνικός της Τσέλσι, Ρομπέρτο Ντι Ματέο αποκάλυψε πως παραλίγο αντί για ποδοσφαιριστής να γίνει χασάπης όταν ήταν ακόμα έφηβος!
"Παραλίγο να ήμουνα... χασάπης"!
Ο πρωήν διεθνής Ιταλός άσος μεγάλωσε στην Ελβετία και όταν ήταν ακόμα μικρός, είχε γίνει μαθητευόμενος σε κρεοπωλείο. Ωστόσο όπως αποκάλυψε στο «Four Four Two», τελικά δεν άντεξε.
«Δεν το έχω πει ποτέ πουθενά αλλά όταν ήμουν 16 ετών είχα γίνει μαθητευόμενος χασάπης. Πήγαινα για τρεις εβδομάδες και στην συνέχεια τα παράτησα. Δεν μπορούσα να αντέξω την σκέψη πως θα το έκανα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Για να είμαι ειλικρινής βοηθούσα στο κρεοπωλείο πριν γίνω μαθητευόμενος οπότε ήξερα να χρησιμοποιώ τον μπαλτά.
Ο πατέρας μου με προέτρεψε να σπουδάσω και να μην γίνω χασάπη. Ηρθε σε πολύ δύσκολη θέση όταν πήγε στον χασάπη και του εξήγησε πως δεν πρόκειται να συνεχίσω.
Πλέον ο 41χρόνος Ιταλός που έκανε σπουδαία καριέρα σε Λάτσιο, Τσέλσι και εθνική Ιταλίας, κάθεται στον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας. Η μεγαλύτερη του μετάνοια; Το ότι πούλησε το σπίτι του στο Λονδίνο όταν αρχικά αποχώρησε από την Τσέλσι το 2002!
«Αυτό για το οποίο μετανιώνω είναι ότι πούλησα το διαμέρισμα μου στο Σάουθ Κένσινγκτον αφού έφυγα από την Τσέλσι. Από τότε η τιμή του έχει ανέβει πολύ!».
Ο Ντι Ματέο σε 13 ματς που έχει κοουτσάρει την Τσέλσι μετράει μόλις μία ήττα ενώ το βράδυ της Τετάρτης οδήγησε τους «μπλε» σε νίκη με 1-0 επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπαρτσελόνα. Ηδη η Τσέλσι έχει προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου με αποτέλεσμα να πληθαίνουν οι φωνές προς τον Ρομάν Αμπραμόβιτς για να μονιμοποιήσει τον Ιταλό στον πάγκο.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: