Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ρεάλ- Μπαρσελόνα ο τελικός!

Εάν το κλάσικο, που θα αποφασίσει επί της ουσίας ποιος θα πάρει το πάνω χέρι μέχρι το τέλος στην Ισπανική Λίγκα, δεν «περίμενε» τη Μπαρσελόνα και τη Ρεάλ το Σάββατο στη Βαρκελώνη, ούτε οι Καταλανοί ,ούτε και οι Μαδριλένοι θα έβγαζαν στο γήπεδο τέτοια εικόνα στους πρώτους ημιτελικούς του Champipons League.
Ρεάλ- Μπαρσελόνα ο τελικός!
Γράφει ο Αντώνης Κατσαρός...
Για τα αποτελέσματα δεν ξέρω καθώς κρίνονται και από λεπτομέρειες, όμως η συμπεριφορά τους ήταν τυπικά- απλά αξιοπρεπής, χωρίς να συνοδεύεται ωστόσο από την «win or die» νοοτροπία τους. Που αναπόφευκτα έχουν υιοθετήσει άλλωστε στη διαδρομή του απίστευτου ανταγωνισμού της primera. Γι αυτό και έφυγαν από το Μόναχο την Τρίτη και το Λονδίνο την Τετάρτη ηττημένες.

Όσοι βιαστούν να υπολογίσουν όμως από τώρα ότι το ζευγάρι στον τελικό του Μονάχου θα γράφει Bayern - Chelsea, να...κοιταχτούν σε όποιο γιατρό έχουν το τηλέφωνό του εύκαιρο! Γιατί η αγωνιστική συμπεριφορά Καταλανών και Μαδριλένων δεν θα ήταν ίδια σε αυτά τα ματς, εάν η εβδομάδα αυτή είχε στο πρόγραμμα τα δεύτερα παιχνίδια των ημιτελικών. Δηλαδή τις ρεβάνς.

Εμπορικά μπορεί να πανηγυρίζουν ΤΕΑΜ και UEFA, που δεν... έβγαλαν απλώς στην κλήρωση τις δύο να μην συναντιόνται πιο νωρίς από τον τελικό, αλλά τους προέκυψαν και ως ένα βαθμό απρόσμενα αποτελέσματα, που καθιστούν τις ρεβάνς σούπερ ενδιαφέρουσες. Λέμε τώρα...
Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν , μην το ταλαιπωρούμε! Γλυκιά , πολύ γλυκιά η εκδίκηση των Λονδρέζων, μετά το απίθανο εκείνο βράδι του 2009 και τα τέσσερα πέναλτι που δεν είχε δει τότε ο Νορβηγός, χοντρός διαιτητής, (που έφαγε και ξύλο στα αποδυτήρια από τον Ντρογκμπά...) στον ίδιο ημιτελικό, όμως στο Καμπ Νου το γήπεδο θα «γέρνει». Κι αν οι Λονδρέζοι θα θυμούνται στις εφημερίδες τους τις ατελείωτες αναλύσεις, με αφορμή το 0-0 του πρώτου ματς πριν το σκάνδαλο του Όβερμπρο στη ρεβάνς τότε, η διαφορά τώρα, με τη ρεβάνς στη Βαρκελώνη, είναι τεράστια! 'Όπως θα είναι και στη Μαδρίτη την Τετάρτη. Δεν γίνεται ξανά η ομάδα του Μουρίνιο να βγάλει 20 τελικές και να μην βρει μία φορά τα δίχτυα, όπως συνέβη στο πρωτάθλημα με τη Βαλένθια.

Όλα καλά λοιπόν, οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι όμως, εκτός του Μπαρσελόνα- Ρεάλ θα είναι στο φινάλε επιστημονική φαντασία.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: