Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ερνέστο, μας στέρησες τον Φετφατζίδη…!!

Ερνέστο, μας στέρησες τον Φετφατζίδη…
Ηταν μια αγωνιστική με μεγάλο ποσοστό καθαρότητας, από αυτές που κάνουν πολύ καλό στο brand name της Superleague, που πείθουν για την καθαρότητα στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Αν εξαιρέσει κανείς τον τρόπο που έπεσε, εντελώς αμαχητί από ημίχρονο ο ΟΦΗ στην Κέρκυρα, οι ομάδες υπερασπίστηκαν το κοινό συμφέρον, το απρόβλεπτο ποδόσφαιρο και το fair play που θα ‘πρεπε να ριζωθεί στην καρδιά του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σχολιάζει ο Βασίλης Σαμπράκος.

Τι μάθαμε κατά τη διάρκεια της 29ης αγωνιστικής;

Ότι το γκολ του Ιωάννου στο Καραϊσκάκη μπορεί να αποδειχθεί βαθιά ιστορικό, αν κρατήσει την Κέρκυρα στην κατηγορία και υποβιβάσει τον Εργοτέλη του προέδρου της Superleague Απόστολου Παπουτσάκη.

Ότι ο Παναιτωλικός θα πρέπει να τα βάλει και με τον εαυτό του για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του, από τον οποίο πρέπει να διδαχθεί αν θέλει να επιστρέψει.

Ότι η Ξάνθη πρέπει να επιμείνει με μεγαλύτερη θέρμη και καλύτερη νοοτροπία στην εξέλιξη του φετινού της project, όπως άλλωστε και ο Πανιώνιος. Αν το κάνουν, του χρόνου όχι απλώς θα σωθούν πιο εύκολα, αλλά θα πετύχουν καλύτερα πράγματα.

Ότι η ΑΕΚ δεν έχει καμιά τύχη να κάνει κάτι παραπάνω από το να τερματίσει τελευταία στα play off.

Ότι ο Παναθηναϊκός χάρη στον Ζεσουάλντο Φερέιρα συνεχίζει να δείχνει αποφασισμένος να συμπεριφερθεί επαγγελματικά μέχρι το τέλος της διαδικασίας, μολονότι ζει, εταιρικά, τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του.

Ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλά πιτσιρίκια. Ανακαλύψαμε ακόμη έναν, τον Παναγιωτούδη με το σπουδαίο παρθενικό γκολ.

Ότι ο Ατρόμητος μεγαλώνει αγωνιστικά και βαραίνει τη φανέλα του. Παραμένει πολύ σοβαρά στην κουβέντα για τα προκριματικά του Champions League.

Ότι ο Εργοτέλης δεν πληρώνει τίποτε άλλο εκτός από το κακό του κεφαλιού του, να επιμείνει σε ένα κάκιστο αγωνιστικό σχέδιο μολονότι αυτό έδειχνε πολύ νωρίς ότι θα τον μπλέξει.

Ότι ο Βαλβέρδε έχει στερήσει, δικαιολογημένα ή όχι, από την Εθνική έναν πολύ χρήσιμο μεσοεπιθετικό, τον Φετφατζίδη.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: