Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το ελληνικό ποδόσφαιρο που παραμένει… ίδιο!

Ο Αλέξης Κούγιας την χαρακτήρισε στημένη, ο Γιάννης Κόντης επηρεασμένη από πολιτική παρέμβαση του κ. Μπιτσαξή, ο Γιάννης Ιωαννίδης μίλησε για ΩΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, οι νομικοί (εκτός του Αστέρα Τρίπολης) ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αλλά πραγματικά κανείς δεν έχει αναφέρει παραμέτρους ΞΕΚΑΘΑΡΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
Γιατί περί αυτού πρόκειται όταν η δευτεροβάθμια της ΕΠΟ βγάζει μία απόφαση ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ για μία ομάδα , βαφτίζει εκτεταμένα τα επεισόδια ΕΝΟΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ και αποφασίζει ότι τραυματίστηκε η βοηθός, ενώ υπάρχει γνωμάτευση από το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ των Βαλκανίων ότι δεν υπάρχει τραυματισμός.
Ο ΑΡΗΣ έχει να περηφανευτεί για κάτι ακόμα. Ανάγκασε τον Βασίλη Γκαγκάτση να βγει και πάλι στο προσκήνιο. Τόσα χρόνια μιλάμε για αλλαγές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά παρόλα αυτά ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
Ρωτήθηκε σήμερα ο κ. Μποροβήλος αν γνωρίζει, αν η συγκεκριμένη επιτροπή που καταδίκασε τον ΑΡΗ έχει οριστεί στην ΕΠΟ επί θητείας Βασίλη Γκαγκάτση. Του νομικού δηλαδή που προσέβαλε ο Αστέρας χθες να χειριστεί την υπόθεση.
Ο Αντιπρόεδρος της Λίγκας είπε ότι δεν το ξέρει. Προσέξτε ο Αντιπρόεδρος της Λίγκας δεν ξέρει αν επί θητείας του πρώην Προέδρου έχει οριστεί μία συγκεκριμένη επιτροπή. Πόσο δύσκολο είναι να το μάθει. Αν βέβαια η απόφαση ήταν εις βάρος του, θα το… μάθαινε. Προφανώς δεν ξέρει ούτε για την επιτροπή που πέρσι δικαίωσε την Τρίπολη και δεν την υποβίβασε, ενώ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί με υποβιβασμό. Προφανώς δεν ξέρει και για την άλλη επιτροπή της ΕΠΟ πάλι σε δεύτερο βαθμό που είχε δικαιώσει τον Κάμπορα στην προσφυγή του, ενώ πάλι πρωτόδικα ο ΑΡΗΣ είχε δικαιωθεί. Δεν ξέρει ούτε για την επιτροπή που επιδίκασε τροφεία 170 χιλιάρικα για τον Κατίδη για την εκπαίδευση που είχε από την ομάδα που ανήκε όταν ήταν 13 χρονών!
Πως τον δικαίωσε η επιτροπή τον Κάμπορα; Με τα όσα προφορικά υποστήριζαν ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του, ενώ με βάση τα έγγραφα είχε δίκιο ο ΑΡΗΣ. Πως τελικά δικαιώθηκε ο ΑΡΗΣ. Πήγε στο CAS, όπου προφανώς αποφασίζουν με βάση τα έγγραφα, τα γεγονότα και τους νόμους.
Φυσικά ο κ. Μπιτσαξής δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση για τα γεγονότα αυτά. Δεν υπάρχει θέμα όταν μία επιτροπή ανατρέπει μία απόφαση, σπεύδει να την ανακοινώσει ΜΙΑ ΩΡΑ πριν τα παιχνίδια και προκαλεί ολοκληρωτική ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ!!!
Και παρακαλώ τους κολλημένους να αντιληφθούν ότι δεν είναι ο ΠΑΟΚ το θέμα μου έστω κι αν ηθικά με τον γιο του στον συμπολίτη και ως πρώην μέτοχος του συμπολίτη δεν έπρεπε να εμπλακεί. Το θέμα είναι ότι ο Γκαγκάτσης (και κακώς διαφημίζω και εγώ την δύναμή του, αλλά ας το γράψει κάποιος ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ) ακόμα  ζει και βασιλεύει στο  ελληνικό ποδόσφαιρο. Απλά για μία ακόμα φορά ο ΑΡΗΣ τον ανάγκασε να βγει στο προσκήνιο. Κι ακόμα είναι στην αρχή…
Υ.Γ.1 Μπορεί να έχουν 1000 δίκια οι παίκτες του ΑΡΗ που έμαθαν στο λεωφορείο την απόφαση ότι τελείωσε η χρονιά στα… χαρτιά. Τέτοια εμφάνιση που έσβησε και τα όργια του Βοσκάκη στο πρώτο ημίχρονο (οι ρεπόρτερ Παναιτωλικού έλεγαν μετά το ματς για την κόκκινη στον Κούσα και το καθαρό επιθετικό φάουλ στο δεύτερο γκολ, αλλά και το ότι έψαχνε να βγάλει κάρτα σε όσους ήταν στο όριο). ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ για όσους φοράνε την φανέλα του ΑΡΗ ακόμα και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, να κάνουν τέτοια εμφάνιση και να χάνουν με αυτό το σκορ.
Υ.Γ.2 Το ίδιο ισχύει και για την Κυριακή με την Κέρκυρα σε ένα ματς που 7-8 παίκτες είναι στο όριο των καρτών κι αν τιμωρηθούν θα ισχύσει η ποινή για τη νέα σεζόν. Πώς τα φέρνει όμως η ζωή να εξαρτάται ο Καραγεωργίου από τον ΑΡΗ. Το καλό για αυτόν είναι ότι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ Ο ΑΡΗΣ δεν έχει καθίσει να χάσει, όπως έχει κάνει η ομάδα που υποστηρίζει ουκ ολίγες φορές. Και για αυτό ελπίζει ο Εργοτέλης να μείνει στην κατηγορία.
Υ.Γ.3 Πόσο ανόητος (ποδοσφαιρικά) μπορεί να είναι αυτός ο Γκόλιας που προσπαθούσε επί δέκα λεπτά στις καθυστερήσεις να αποβληθεί ο Γιαννιώτας από τον οποίο περιμένει την Κυριακή να κερδίσει την Κέρκυρα για να σωθεί;
Υ.Γ.4 Τριτσώνης, Βοσκάκης, Κουκουλάκης. Ποιος είναι ο μέντοράς τους; Μέχρι και ο ρεπόρτερ του Παναιτωλικού έκανε λόγο για βεντέτα
Υ.Γ.5 Είπε ο κ. Μποροβήλος που εκτέθηκε και πάλι. Ποτέ δεν έχει αναιρεθεί διαιτητική απόφαση από τα δικαστήρια. Προφανώς όταν ο Κωνσταντινέας έφαγε κλωτσιά από παράγοντα της ομάδας στην Καβάλα και το έγγραψε στο φύλλο αγώνα και η τιμωρία ήταν 3000 ευρώ υπήρξε ταύτιση!
Υ.Γ.6 Χθες ο Βελλίδης και ο Καπετάνος έπρεπε να κάνουν τους θεατρίνους και να πέσουν κάτω σφαδάζοντας. Προφανώς και δεν θα το κάνει ΠΟΤΕ παίκτης του ΑΡΗ αυτό…
Υ.Γ.7  Στέφανε ζωντανός για πάντα ΑΡΕΙΑΝΟΣ!

πηγή: gazzetta.gr