Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Χάγκαν: «Θέλει χρόνο και υπομονή»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε η παλιά δόξα του Ηρακλή και νυν υπεύθυνος των Ακαδημιών της ομάδας, Εμπενίζερ Χάγκαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Ηρακλή του σήμερα σε σχέση με αυτόν που ήξερε: «Ο σημερινός Ηρακλής δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που αγωνιζόμουν αλλά το όνομα παραμένει».

Για το έργο που έχει να επιτελέσει πλέον: «Βασικά από πέρσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με πολύ δύσκολες συνθήκες. Με πολύ δουλειά αλλά και με τους προπονητές που υπάρχουν θα κάνουμε κάτι καλό. Θέλει χρόνο και υπομονή».


Για την συμπεριφορά των γονιών σε μικρές ηλικίες: «Η δουλειά δεν γίνεται μόνο από τους προπονητές αλλά και οι γονείς θα πρέπει να αφήσουν τα παιδιά τους ελευθέρα και με υπομονή θα βγει αποτέλεσμα. Οι γονείς νομίζουν ότι τα παιδιά τους είναι… Μαραντόνα αλλά με επιμονή θα μάθουν αυτά που πρέπει».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει: «Οι προπονήσεις γίνονται στους Χορτατζήδες. Έχουμε πολλά παιδιά, αλλά σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι έφυγαν πάρα πολλά. Ήρθα στα μέσα Σεπτεμβρίου και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μαζευτούμε με τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν».


Τέλος, για το αν ο Ηρακλής έχει ελπίδες για άνοδο στην Football League: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και μέχρι το τέλος κάτι μπορεί να τα καταφέρουμε. Είναι δύσκολο να ανέβει η ομάδα, αλλά θα πρέπει να το παλέψουμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: