Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Κόουτς, όχι για τον Ολυμπιακό αλλά για τον «φουκαριάρη» τον Σάντος…!!

Κόουτς, όχι για τον Ολυμπιακό αλλά για τον «φουκαριάρη» τον Σάντος…
Για να το λένε έτσι θα ‘ναι. Ο Γιάννης Φετφατζίδης αδιαφορεί στις προπονήσεις.

Είναι εκτός τόπου και χρόνου δεν μαρκάρει ποτέ.

Γενικά αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται.

Αν έτσι είναι, τότε γιατί όποτε μπαίνει στο γήπεδο δεν επιβεβαιώνει αυτή τη συμπεριφορά αλλά προσπαθεί μάχεται, τρέχει και μαρκάρει. Πότε πρόλαβε να γίνει τόσο κακομαθημένος;

Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Μην το παιδεύουμε. Ο Γιαννάκης στους "Ζωσιμάδες" έδειξε ότι του αξίζει κάτι παραπάνω από την ελεημοσύνη των ολιγόλεπτων συμμετοχών στη χάση και στη φέξη. Κάτι πολύ παραπάνω.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δουλειά κάθε προπονητή είναι να δουλεύει με τα ταλέντα, να τα αξιοποιεί και να τα αναδεικνύει. Στην κρίση κάθε αναγνώστη είναι αν ο Βαλβέρδε έχει κάνει όσα θα έπρεπε για να αναδειχτεί και να λάμψει ο Γιάννης Φετφατζίδης. Αντί να λάμψει ο νεαρός, παραλίγο να εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη σε μια χρονιά που είχε (κι ελπίζω να έχει) μπροστά του την προοπτική στα τελικά του Euro.

Δεν ξέρω για τον Ολυμπιακό, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη το ταλέντο του "Φέτφα". Η ελληνοποίηση του ρόστερ που προωθεί η ερυθρόλευκη διοίκηση θα είναι κενό γράμμα αν δεν αξιοποιούνται οι έλληνες παίκτες που βρίσκονται ήδη στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Το θαυμάσιο γκολ που πέτυχε ο Φετφατζίδης και η παρουσία του στο ματς επιβάλουν να μην ξεχαστεί από τον Βαλβέρδε στο επόμενο παιχνίδι. Κι αν ο κόουτς σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία θεωρήσει αδιάφορη τη συμμετοχή του νεαρού ας σκεφτεί με συναδελφικά κριτήρια το ενδιαφέρον του Σάντος.

Ψάχνοντας για νέους πρωταγωνιστές πέσαμε πάνω στον νεαρό Παναγιωτούδη που έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στην Τούμπα. Αμυντικός χαφ με θράσος και δυνατά πόδια. Σταφυλίδης, Πόποβιτς, Αποστολόπουλος και τώρα Παναγιωτούδης. Διόλου άσχημα για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: